بهترین کار این هست چه همون باقیمانده سهمیه اب دریاچه را اختصاص بدهند به کشاورزی و نمک های دریاچه را هم به روش مالچ پاشی بپوشونندو یا گیاهان مقاوم به شوری بکارندوبا سه هزار ملیارد تومان کلی اشتغال ایجاد بکنند...........اخه جوان بیکار دریاچه میخواد چیکار....اونایی هم که دلشون در یاچه میخواد چند کیلومتر اینورتر بیان کنار دریای خزر و حالشو ببرند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
عزیز دل برادر پول رو که به خود دریاچه نمیدهند . با این پول به قدر نیاز کار و اشتغالزایی در مملکت ایجاد میشه
چرا با استفاده از موتور پمپهای HV و استفاده از خطوط انتفال آب همانند آنچه در صنعت انتقال نفت مرسوم است از انتقال اب دریای خزر به دریاچه رضائیه استفاده نمیکنید تا هم مشکل دریاچه ارومیه و هم مشکل پیش روی آب دریاچه خزر همزمان حل شود. محاسبات و تجهیزات و ایستگاههای چند مرحله ای قطعا" مشکل اختلاف ارتفاع حدود 1500 متری را با این ارقامیاز هزینه ها که مطرح میشود، را حل خواهد کرد.
دوست ناشناس عريز سفره هاي آب زيرزميني را مردم اطراف درياچه اروميه مصرف نكردند بلكه افرادي مثل تو كه در ساير نقاط كشور هستيد از طريق محصولات كشاورزي اين منطقه مصرف كرده ايد . سهم اين منطقه هم استفاده از طوفان هاي نمك وبيماري هاي ناشي از آن است .
"البته تاکنون اقدامات زیادی برای نجات دریاچه انجام شده که بی نتیجه بوده است."
میشه دقیقا بگید کدوم اقدام؟!! مگه در چنین موارد بحرانی اقدامی هم صورت میگیره؟؟؟
اختلاس 3000 میلیارد تومانی با دلار 1000 تومانی بود. اذا آنرا فعلا باید معادل 10000 میلیارد تومان لحاظ کرد. یعنی هزینه حل مشکل دریاچه ارومیه ثلث اختلاس مذکور است و نه معادل آن.
سلام با تشکر بخاطر اهمیت دادن مشکلات زیست محیطی کشور.
من خودم کارشناس کشاورزی هستم ودر کنار دریاچه ارومیه 7 سال زندگی وتولید کشاورزی کردم. اصلی ترین دلیل مشکل نداند حق آبه دریاچه از 19 رودخانه است که گاها بروی هر کدام حتی دو سد زده شده. سد حسنلو را درست چسبیده به دریاچه در شهر ستان نقده زدند ونتیجه آن ایجاد ده شغل برای ماهیگری فصلی بوده. البته چاه های غیر مجاز هم زیاد شده. ولی نقدا باید سریعا با قانون مجلس 50 درصد از آب رودخانه ها را در هر شرایط هر ساله به دریاچه اختصاص داد با یک کمیسیون ملی که نظارت بکند. چون استان های کردستان وآذربایجان شرقی تمکین نمی کنند
نابودی دریاچه اورمیه باعث خواهد شد تا ۱۲ میلیون نفر از ساکنان استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، اردبیل،زنجان و قزوین در میان مدت با مشکل زیستی مواجه گردند که ۸۰ درصد این افراد مجبور به مهاجرت خواهند بود. این مهاجرت گسترده در شهرهایی که میزبان مهاجران خواهند بود نیز مشکلات بسیار جدی ای ایجاد خواهد نمود. تهران،کرج، قم، اصفهان و شمال کشور مهمترین نقاطی خواهند بود که مهاجران به آنجا خواهند رفت.اما این مهاجرت ضمن ایجاد دهها میلیارد دلار هزینه برای دولت باعث افزایش مشکلات در شهرهای میزبان و دهها مشکل اجتماعی و اقتصادی دیگر خواهد گردید.
از این رو باید هزینه نجات دریاچه را پرداخت چرا که در مقابل ضرر ناشی از خشک شدن دریاچه، این هزینه ناچیز است.
پاسخ ها
امین
||
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
از قزوین و زنجان مهاجرت میکنند کرج و تهران؟؟نمک پشت هشتگرد متوقف میشه؟قم که خودش آب مصرفیشم شوره کناره دریاچه نمکه چطوری این مهاجرپذیر میشه اون مهاجر فرصت اونم به خاطر نمک؟