همه چيز دولست شده كارمند و نظامي و در كل حقوق بگيران . يكي نيست بگه آخه اين كسبه ها و كشاورزان و دامداران و رانندها كه بخش عظيمي از اقتصاد كشور را بر دوش مي كشند آيا جزء اين كشور هستند يا خير . نه حقوق و مزايايي دارند . نه بيمه و نه عيدي پايان سال نه بن دارند و نه فروشگاه نه اميدي به آينده . دولت هيچ تعهدي به اين قشر ندارد . خدايش تو اين چند سال چه كاري براي اين قشر از جامعه كرده است
تابی جون ما نمیخوایم گداپرورده باشیم. نخواستیم دولت بیاد خودش زندگی ما رو سروسامون بده، حداقل کاری که بکنه اینه که شرایط رو درست کنه، نمیخواد به ما شغل بده، بیاد فضای اشتغال را سامان بده، امنیت مالی سرمایه گذار، کارفرما... همۀ اینا وظیفه دولته. مردم خودشون از پس زندگیشون بر میان
اگر دولت از مخارج سرسام آوري كه به اقتصاد كشور تحميل مي كند كمي بكاهد و اگر بالاسري هائي كه به اسم حمايت از برخي توليدات به مردم تحميل مي كند( مانند صنعت خودرو) چشم پوشي كند اگر سرمايه هاي ملي در ساخت برخي پروژه هاي كم بازده هزينه نشود و اگرهاي بسيار ديگر ، واقعا مردم نيازي به كمك اقتصادي دولت نخواهند داشت
در زمان شکوفایی اقتصاد اروپا و ظهور واحد پولی یورو، در کشور ایتالیا با اینکه جزو کشورهای صنعتی و موفق بود اما نارضایتی گسترده در میان مردمش داشت. بدلیل عدم اعتماد مردم به دولتشان. وضعیت امروز ما در ایران هیچ تفاوتی با ایتالیای اون موقع نداره. نارضایتی و عدم اعتماد عمیق به دولت و حکومت. حاصل یک سال و یک دوره نیست. شروع آن بعد از انقلاب اسلامی و از بعد از پایان جنگ تحمیلی و ظهور پدیده یقه سفیدهاست.
با سلام
بنظرم با توجه به اینکه حدوداً 70% اقتصاد ایران دولتی است ، پس دولت بایستی در خصوص مولفه های اقتصادی در حد همین درصد فوق پاسخگو باشد. مگر اینکه از تصدی گری دولت در اقتصاد کمتر شود.
چرا ما از تجربه سایر کشورها الگو نمی گیریم؟ کشورهای پیشرفته این مراحل را گذر کرده اند.
توی نظام اقتصادی ما مردم هیچ عددی نیستند و خود سر ها همه کاره هستند! بنابراین، این دولت هم کاری نمیتواند بکند! الان اقتصاد ما را کالاهای بنجل چینی و وعده های سرخرمن روسیه + باج دهی به یه مشت سودجو و دلال خارجی + دلالان غیر انسانی داخلی می چرخاند! تولید کالاهای با کیفیت کشور ما بسیار ناچیز است و نیاز مصرفی داخلی ما از طریق قاچاق تامین میشود! آقا زاده ها از هر چیزی در امان هستند و دلار در بازار داخلی جولان می دهد! اختلاس گران فرار میکنند! واردات بی رویه بسیاری از کالا ها حتی صنایع قدیمی ما مثل چای و چرم و چیت سازی رو هم نابود کرده است!
اون وقت، شما دم از رفع مشکل میزنی!؟؟؟ میدونید که کار از مشکل گذشته است!؟؟ اقتصاد ایران یک بیمار سرطانی است که غیر از مرگ سرنوشت دیگری ندارد! شما هروقت تونستی از فعالیت اقتصادی آستان قدس رضوی بازرسی کنی، من هم بهت می گم که چجوری میشه به اقتصاد ما کمک کرد!!!
در اقتصاد سه بخش قابل شناسایی است بخش اول نهادهایی که نقش عمده و سهم بالا در اقتصاد کشور دارند و دولت اقتدار و حاکمیت کامل بر آنها ندارد بخش دوم دولت منتخب مردم که تا حدودی می تواند متاثر از بخش اول سیاست گزاریهای اقتصادی داشته باشد و بخش سوم بخش خصوصی است که کمترین اقتدار و تاثیر گذاری را در اقتصاد کشور دارد که این ساختار شکوفایی اقتصادی را بسیار سخت م چه بسا در بعضی موارد غیر ممکن می کند .
تولید پریدازیک میلیون در روز درسالهای گذشته به یکصد وپنجاه هزار تنزل پیداکرده،قبلا محصولات ایرانی مانندتلویزیون پارس،یخچال فریزرامرسان ماشین لباس شویی ایرانی هم تولیدشون بالا بود هم تلویزیون تبلیغات انجام میداد ولی الان محصولات درجه3چینی کارخونه های ماروبه تعطیلی کشوندند..چیزی به اسم اقتصاد نداریم ..