طرح زوج وفرد از درب منزل عالیه وجواب داده اینجانب با با اینکه از راه دور میام سر کار ولی از خودرو شخصی استفاده نمی کنم وبرای فرزندم هم به اتفاق 4دانش آموز دیگه تاکسی گرفتم ورا ضی هستم و در شرایط فعلی راه دیگرب بهتر از این طرح نیست.(قابل توجه راحت طلب ها) .
چرا هزینه تمام مشکلات را مردم باید بپردازند. اگر بنزین و گازوئیل استاندارد تولید کنند، اگر ماشین های روز دنیا را مونتاژ کنند، اگر وضعیت خیابانها را که طراحی 50 سال پیش است درست کنند و... تاوان این مشکلات را مردم کم درآمد نمی دادند.
طرح زوج فرد بسيار عادلانه هستش در چند روزي كه اجرا شده بار ترافيكي كمتر شده -
تو رو خدا به فكر مردم باشيد فقط فكر پول درآوردن نباشيد براي چي طرح روزانه مي فروشيد به فكر آلودگي تهران و به فكر مردم باشد - خودروهاي فرسوده رو جمع كنيد- اتوبوس هاي آلوده رو جمع كنيد - تهران شده پر از تاكسي كه همه خالي تو خيابونها گشت مي زنند
كماكان اجررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا شود
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
عمو دوراهی، این یعنی پاک کردن صورت مسئله نه حل مسئله! این یعنی فقط هزینه کردن از مردم بدبخت نه اینکه مسئولین راه حل علمی و منطقی اجرا کنن چون براشون زحمت داره! خسته میشن! سخته خودروها را استاندارد ساخت! سخته معینه فنی را جدی گرفت و جلوی تردد ماشنهای سنگین فرسوده اعم از مینی بوس و اتوبوس و کامیون قراضه را در سطحج شهر گرفت! سخته موتورخانه را کنترل و وادار به بهسوزی کرد و... کلا این کارها برای مسئولین خدوم ما سخته و عاجزشون میکنه! پس مردم بکشن طوری نیست.
دانشكده محيط زيست دانشگاه تهران تحقيقي انجام داده است كه طرحترافيك و طرح زوج و فرد سبب شده است تهران به يك شهر ميان تهي و مقعر گونه درآيد آزمون عملي كه در خصوص اين گونه شهرها با ساخت ماكت انجام شد نشان از كاهش توان تخليه آلودگي در شهرهاي مقعر نسبت به شهرهاي محدب دارد. بررسي كارشناسي دقيق و ارزيابي دقيق تصميمات و مقررات وضع شده و اثرات ثانويه آن مي تواند نه تنها معضل را حل نكرده كه بر معضل مي افزايد. در واقع طرح ترافيك و زوج و فرد سبب شده تمايل به بلند مرتبه سازي بر خلاف بسياري از شهرهاي بزرگ دنيا به حاشيه رود و سيماي شهر را مقعر نمايد.
یعنی تو نفهمیدی طاهری!؟ یا .....ر، یا باید یک ....، یا اینکه مغرض هستی و فقط خودتو می بینی چون پلاک زوج داری! اینکه خیلی ذهن قوی نمیخواد، یکم هوش داشته باشی خیلی ساده است میتونی درک کنی. مگر از مقوله سومی باشی که عرض کردم که متاسفانه .....
من قبل از شروع طرح زوج و فرد از خانه خارج ميشوم تا به سر كار برسم . چندي پيش تصميم گرفتم به توصيه مسئولين ورعايت قوانين اتوموبيلم را استفاده نكنم . مسافتي را كه هر روز در عرض 40 دقيقه با اتوموبيلم ميرسيدم آن روز دقيقا 2 ساعت و 10 دقيقه طول كشيد ! نتيجتا دير رسيدم و از سوي آقاي رئيس هم توبيخ شدم . بگذريم از اينكه زمان برگشت هم بيش از 3 برابر وقت تلف شد . با اين حساب عملا يايد سر كارم نروم و زندگي را تعطيل كنم و يا قوانين را دور بزنم . درصورتي كه اگر وسايل نقليه عمومي كافي در دسترس ميبود مسلما خيلي راحتتر بودم از ماشينم استفاده نكنم . راستي ابر شهر هايي مشابه تهران در ديگر نقاط جهان چند خط مترو دارند و تهران چند خط دارد ؟ آگر آقايان خيلي به فكر مردم بودند يك صدم هزينه اي را كه در .... هزينه ميكنند صرف مترو ميكردند تا اكنون مجبور نشوند براي حل مشكل ترافيك و آلودگي مردم را مجبور كنند از وسيله شخصي استفاده نكنند.
1شنبه 3شنبه 5شنبه فرده پس شنبه و دوشنبه و چهارشنبه میشه زوج. لطفا بعد از پیدا کردن پرتقال فروش یکی بگه حالا جمعه زوجه یا فرد و با چه پلاکی میشه اومد بیرون!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
عمو، پنجشنبه و جمعه را حساب نکن. روزهای کاری رسمی از شنبه تا چهارشنبه است در تهران. مردم که پنجشنبه اداره و مدرسه ندارن؟! خیلی سخته درکش؟
چون برای آلوده کردن هوا نصف ماشین ها کافی است این طرح بیشتر اثر روانی دارد تا واقعی