البته دکتر روحانی به هیچ وجه نگفت که این پیروزی دستاورد دولت او بوده و حتی اشاره کردکه تلاش جوانان ایرانی موجب این پیروزی ها بوده و حتی اشارههمکردکه وزیر ورزشش تازه هفته گذشته رای اعتماد گرفته .
مگه آقای روحانی خودشون نگفتند که کاری برای ورزش انجام نداند!
ایشون تنها مدعی بودند شاید آرامش روانی جامعه بر موفقیت تیم ها تاثیرگذار بوده. فقط گفتند شاید.
بله درسته . موفقیت ورزش باتلاش و کوشش مسئولین مربیان و و رزشکاران و برنامه ریزی در دولت قبل بوده .ولی تمام گفته های رئیس جمهور به کنار .آیا آرامشی که به اقتصاد و ارز و دارو درجامعه در این 100 روز برگشته ارزش نداره؟
4 نفر به عنوان وزیر ورزش معرفی کرد تا مجلس به یکیشون رای اعتماد داد. اینکه تو ورزش این مشکلات پیش امده به رییس جمهور ربط نداره که . دیگه رییش جمهور که خودش نمیتونه بره دیدار دوستانه فوتبال رو برنامه ریزی کنه که
نگارنده محترم مطلب،
آقای روحانی که گفتند من برای ورزش کار خاصی برای این مدت نکردم و حتی وزیر نداشتم و تنها کاری که کردند این بود که امید مردم رو افزایش دادم. یکمی نوشته شما دور از انصافه.
ضمن اینکه ایشان به زحمت ورزشکاران هم اشاره کردند.