این قانون ضروریست
به شرطی که اول اونها درب ها رو بروی ما باز کنند
اگر من هم مانند اونها بدون مرز بتوانم تجارت کنم و محصولاتم را بفروشم بلی این هزینه را پرداخت می کنم
ضمنا باید این اتفاق روی بدهد تا مردم ارزش نرم افزار رو درک کنند و از دزدی دست بردارند
به عنوان دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته حقوق مالکیت فکری و وکیل دادگستری به جرأت عرض می کنم نود و نه درصد کسانی که در فضای مجازی و غیرمجازی مرتب در دفاع از قانون کپی رایت گریبان چاک می دهند و به شدت از پیوستن ایران به کنوانسیون برن حمایت می کنند نه تنها کوچکترین اطلاعی از آثار و تبعات آن این امر ندارند بلکه در صورت پیوستن ایران به کنوانسیون مزبور اولین کسانی خواهند بود که فریاد اعتراضشان بلند خواهد شد چون همانطور که در این مطلب ذکر شده بابت ساده ترین نرم افزارهای غیرتخصصی مورد استفاده در یک رایانه شخصی باید حداقل دو سه میلیون تومان هزینه کنند. نرم افزارهای تخصصی، فیلم، موسیقی و .... که دیگر جای خود را خواهد داشت.
این را هم باید اضافه کنم که پیوستن به این کنوانسیون حداقل کسب و کار بنده را به عنوان یک وکیل متخصص در این زمینه رونق می بخشد زیرا شرکتهای خارجی شروع به طرح دعاوی مختلف در ایران خواهند کرد اما قطعا کشور و مردم متضرر خواهند شد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
موافقم، متوسط دستمزد ما در حد و اندازه آمریکایی ها نیست و قادر به خرید نرم افزارهای original نیستیم، از طرفی تحریم مالی هستیم پس چطور توقع دارند ازشان با کارت اعتباری خرید کنیم! Paypal یکی از موزی ترین سرویس هاست، اول اجازه میده حساب باز کنی پول بریزی به حساب بعدا به بهانه اینکه ایرانی هستی حسابت رو مسدود و پول زبان بسته رو مصادره میکنه!
جلیل
||
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
متاسفم برای جماعتی مانند شما که قادر نیستن دورتر از نوک دماغشون رو ببینن
امير
||
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
دوست عزیز دقیقا به همین دلیله که کامپیوتر های ما پر از برنامه های غیرضروریه که همین دستکاری سورس ها و کدهای تقلبی باعث آسیب به کامپیوتر میشه . ضمنا خدا رو شکر دنیای مجازی پر از نرم افزارهای رایگان که شما به راحتی می تونیین از اونها استفاده کنید. بابا بدبختها زحمت کشیدن چیزی رو طراحی کردن . شما خودت دوست داری حاصل زحمتت رو افراد دیگری بدون اجازه استفاده کنن؟
بسیار خوب تحلیل کردی تابناک ولی می توانیم برای حمایت از مولفین و مخترعان داخلی، ارگانهای حفظ حق معنوی و مادی( شبیه حق کپی ) داشته باشیم مانند سازمان ثبت اختراع ولی با ضمانتهای اجرایی قضایی.
خیلی ممنون بسیار علی فرمودید ولی برخی جوگیر می شند بدون هیج استدلال کافی داد فریاد می کتتد که در ایران حقوق کپی رایت نیست در ایران حقوق هست برای اثاری که برای نخستین با در ایران منتشر شود و فعلا با توجه به عدم عضویت ما در سازمان تجارت جهانی همان قانون کافی است هر موصع از منافع عضویت در سازمان تجارت جهانی بهره مند شدیم مقررات جهانی را هم خواهیم پذیرف
شما چرا صورت مسئله را پاک می کنید
ایا به تولیداتی که در مقابل ایجاد می شود فکر کرده اید.
وقتی قرار با شد شما خرید کنید این شرکت ها هم قیمت را بر اساس ایجاد تقاضا تعریف می کنند .اگر غیر این باشد که فقط فیلم ها و کتاب ها باید در کشور های دیگر فروش نرود
بهتر است از کارشناسان مربوطه در تهیه مقاله کمک بگیرید
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
شما چرا سفسطه میکنی؟
شما که دانشمندی بشین حساب کن ببین چندتا محصول تولید میکنی، چقدرشو حق! داری بفروشی و چقدر از فروشتو حق!داری پولشو دریافت کنی. تازه بلفرضم که اینطور باشه، کلی آدم که تو کشور بیکار و بدبخت میشن بخاطر هزینه های گزاف، تکلیفشون چیه؟ همه اونا فدای چند نفر قلیل برنامه نویس؟!
این چه حرفی است؟ خوب باید بالاخره از یه جا شروع کرد. چون بنفعمون نیست اجرا نشه!؟؟
اینجا که میشه میگن ما مصرف کننده ی علمیم! پس تصویب نشه. اما همیشه تو بوق و کرناست که ما تولید کننده ی علمیم
من شغلم کامپیوتر است. متضرر خواهم شد. اماکار درست را باید انجام داد
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
منافع ملت را قربانی کنید تا هزاران نفر فارغ التحصیل رشته کامپیوتر دانشگاه آزاد شاید روزی به پولی رسیدند
ناشناس
||
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
خوب اگر کار درست را باید انجام داد شما برو ویندوز و سایر برنامه های اصل رو خریداری کن و از این به بعد از فیلم یا سریال یا موسیقی خارجی دانلودشده استفاده نکن. اگر تونستی هزینه ها رو بدی بیا یه مطلب در مورد این مساله بنویس بده تابی چاپ کنه تا ما هم یاد بگیریم.
به شرطی که اول اونها درب ها رو بروی ما باز کنند
اگر من هم مانند اونها بدون مرز بتوانم تجارت کنم و محصولاتم را بفروشم بلی این هزینه را پرداخت می کنم
ضمنا باید این اتفاق روی بدهد تا مردم ارزش نرم افزار رو درک کنند و از دزدی دست بردارند