همین اتفاق توی میدان هفت تیر هم افتاد . دلیلش خیلی ساد س. قبل از اینکه این نرده ها رو بگذارن باید نگاه کنن ببینن این کار به ضرر چه کسایی تموم می شه. مثلا نصاب این نرده ها به فکر آدم های پیر نبوده.اون ها نمی تونن از زیر گذر مترو استفاده کنن چون مترو پله برقی نداره یا مثلا توی میدون هفت تیر به اون بزرگی پل هوایی به اندازه کافی نصب نشده . چند تا پل هوایی با پله برقی وجود داره ؟ مردم هم خسته هستن.صبح تا شب می دون دنبال نون. شهرداری بهتر کمی بیشتر روی طرح هاش فکر کنه.
پاسخ ها
ن ن
||
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
شهردار فقط فکر پیمانکاراست
ناشناس
||
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
کاملا موافقم. نظر حسن 15:03 هم بهترین نظری بود که خوندم.
اون قسمت لوزی که آبی رنگ هست رو میشه به وسیله ی دندانه های نوک تیز!،مسلح نمود! و قسمت بالای نرده که طوسی رنگ هست رو مسلح به خشاب نیزه انداز! کرد،مطمئن باشید پس از تلفات روز نخست،همگی با فراغی بال و خیالی آسوده به آغوش گرم زیر گذر باز خواهیم گشت!!
روانشناسان به این رفتار ها دفاعهای روانی
میگویند . یعنی همیشه عده ای هستند که میخواهند به نحوی ساز مخالف بزنند و رفتار
و عملکردشان باعث جلب توجه دیگران باشد
معذرت می خوام. معنی این کارا چیه ؟ یک زیرگذر با کلی هزینه زدند که ملت از لابه لای ماشینا رد نشن ولی افسوس که این مردم تهران ...... . دیگر فرهنگ سازی هم جواب نمی ده.
متاسفانه برعکس همه جای دنیا که قانون به نفع عابر پیاده تدوین می شود. در ایران فقط ماشین سوار مهم است. چراغ قرمز فقط جهت تسهیل حرکت ماشین هاست. خطوط عابری که در کنار چراغ قرمز نیست مورد توجه قرار نمی گیرد. عابر پیاده کاملا حق دارد از قانونی که فقط به نفع سواری ها ساخته شده تبعیت نکند.
متاسفانه باید یه 20 سالی ارتفاع نرده رو بلند و وسطش رو هم توری فلزی بکشند بعدش هم به مدت 20 سال ارتفاع رو کم و در انتهای 40 سال با یک جشن مفصل در دهه فجر توری رو هم بردارند. 51% احتمالا درست خواهد شد.