اگر پزشگان علت مسمومیت را از اشامیدن اب اعلام کرده اند باید طبق قانون مسولان این واقعه بسیار خطر ناک را مشخص و طبق قانون وبا شدت تمام بر خورد شود تا کنون شاهد چند مورد در گزشته بوده ایم
حسن جان در شبکه های توزیع هب ممکنه. وقتی لوله بشکنه اب از سمتی که لوله تحت فشار است با فشار خارج میشه ولی با برداشت اب توسط مصرف کننده های پایین دست اب شبکه خالی میشه و اصطلاحا خلائ یا مکش ایجاد میشه.حلا اگه محل شکستگی الودگی داشته باشه اون الودگی به داخل شبکه کشیده میشه و وقتی متعاقبا شبکه وصل بشه الودگی با فشار در شبکه توزیع اب وجود داره و هر مصرف کننده ای که شیر اب را باز بکنه اب الوده خواهد داشت تا زمانی که الودگی خارج بشه و شبکه با کلر یا گاز اوزون شستشو و گندردایی بشه و هر زمان که 5/0میلیگرم کلر باقیمانده در محل مصرف اب وجود داشته باشه اوون اب قابل مصرف و شرب خواهد بود.
جالبه که شرکت آب و فاضلاب دائم با رسانه گفتگو میکنه و میگه آب سالمه و مشکلی نداره،تو رو خدا بگید قوه قضاییه وارد بشه تا دیگه کسی جرات نکنه به این راحتی با زندگی و آرامش مردم بازی کند.حالا مقصر هر کسی میخواد باشه باشه.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۳۰
فک کن!!!! چقدر هم افاقه می کنه!!!! حتماً 200 هزار تومان جریمه می کنن!!!!
به نظر می رسد کسانی دارند تستهایی انجام می دهند تا درجه و نحوه کارایی آن را بسنجند آینده تمام این موارد را روشن خواهد کرد. توصیه می شود خبرهای اینچنینی را در آرشیو ویژِه ای ضبط نمایید و مورد مراقبت خاص قرار دهید.
یک نکته مهم در این زمینه این است که متأسفانه در خیلی جاها موقعیت فاضلاب شهری بالاتر از لوله های آب شرب قرار گرفته است. در این حالت چنانچه لوله آب شرب بهر دلیل دچار سوراخ شدگی، شکستگی یا باز شدن شود، اگر فشار آب بالا باشد یک جریان منفی و مکش ایجاد میشود که فاضلاب و آلودگی را بداخل سیستم توزیع آب میکشد. این مسأله در خیلی جاها بدلیل کارشناسی نکردن پروژه های آب و فاضلاب بچشم میخورد و مسئولسن هم براحتی از کنار آن میگذرند.
لوله های آب رو از پی وی سی قابل انعطاف کار میکنند تا در برابر رانش و زلزله مقاوم باشه این لوله ها به هیچ عنوان نمیشکنه تو شهر ما که از این لوله ها استفاده میشه.اونجا رو نمیدونم.