مسلما خیلی کار زشتی بوده، که به نظر من از روی نادانی و بی فرهنگی است. اما یا شما نمیدونی سنگسار و اعدام یعنی چی یا من! خدا رهم کرده قضات مثل شما نیستند؛ اینا که میگی در مورد جون آدمه ها!
ناشناس
||
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۱
چه طوره حکم جایگزین بدن بره تو باغ وحش برای بخش کفتار ها کار کنه؟ اینطوری می بینه چه حیوانات زیبایی هستند یا شاید از کارش پشیمان شود
از همه برسنل دلسوز وبا وجدان سازمان حفاظت محیط زیست تشکر میکنم ودعا میکنم که زحماتشان به هدر نره.امیدوارم وضعیت اقتصادیشون بهتر بشه تا با دلگرمی به وظایفشون برسند.انها میتونند خیلی در نگهداری حیات وحش موثر باشند.خدا کمکتون کنه.
سلام، اگر همینطور پیش بریم تا چند سال دیگه تنها حیوانات ایران می شود گربه وسگ وگوسفند وگاو مرغ والسلام
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
دوستدار محيط زيست عزيز!
اگر ديدگاه اين دولت هم مثل دولت قبلي باشد بله حق با شماست. ولي همين انعكاس گزارشات از وقايع مصيبت بار رخداده در حيات وحش به خاطر آزادي مطبوعات و سايت هاي خبري در دولت جديد است كه به اميد خدا همين اطلاع رساني خود اولين گام در مبارزه با جنايت عليه حيات وحش به هر شكلي است.
از سايت تابناك كه پيشگام در انعكاس جنايات عليه حيات وحش است سپاسگزاريم و خواهشمنديم جهت تسريع ارتقاء فرهنگ از دست رفته محبت با حيوانات در جامعه از انتشار هر نوع گزارشي در مورد حيوانات اعم از ناگوار و خوشايند اجتناب نكنند.
چنان حکم به اعدام میدید که لابد عقده اعدام دارید.بله به محیط زیست احترام بذاریم درست .اما آیا لحظه ای به چوپان یا دامدار فکر کردید که در مواجه با کفتار چکار کنه ادای احترام نظامی کنه.شرم کنید. جهان داره به سوی حذف کردن اعدام میره اونوقت شما به راحتی حکم میدید لذت در چیه!
پاسخ ها
سعید
||
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
آقای درگزی من فکر می کنم اونهایی که برای این مورد می گن اعدام زیاد جدی نمی گن بلکه منظورشون اشد مجازاته. چوپان یا دامدار براحتی با یک چوب دست می تونه کفتار را فراری بده آقای عزیز نیازی به کشتار بی رحمانه اون نیست.
بهترین سنت وقتی گوسفندان را از بین می برند ودار وندار دامدار از بین می رود چه ارگانی خسارت می دهد بله دولت خسارت بدهد اون موقع این سنت خوب نیست در روستا زندگی می کردی می فهمیدی تلف شدن دام یعنی چی