یکی درآمد زیاد داره سر پناه نداره، دیگری بیماری داره، یکی عیالوار است، دیگری باید جهاز دخترش را بدهد. دیگری خرج تحصیل و مدرسه یا دانشگاه فرزند؛ هرکس به نوعی مشکل دارد. اگر چیزی از بیت المال تقسیم شود باید مساوی و بدون استثنا باشد. و الا اصلا انجام نشود.
آیا طبق قوانین اسلام در سهم الارث دستوری مبنی بر تقسیم ارث بر مبنای تمکن فرزندان و افراد وجود دارد؟ یا همه صرف نظر از توان مالی به یک میزان از ارث بهره مند می شوند. بنایر این تمام کسانی که در این سرزمین زندگی می کنند و ایرانی محسوب می شوند در این ثروت ملی شریک هستند و حق بهره مندی از آن را دارا می باشند مگر اینکه به میل خود تمایلی به دریافت آن نداشته باشند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
ای عزیز
یارانه با ارث فرق دارد
ناشناس
||
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
درآمدهای مستقیم یا مواردی که از طریق صرفه جویی بدست میاد متعلق به همه ی ایرانی هاست نه یک قشر خاص...
ناشناس
||
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
این بزرگوار درست میگن.هر ایرانی به این یارانه حق داره و ربطی به ثروت وفقر نداره. مخارج دولت بالا رفته از حق مردم میخواد بزنه.
به نظر بنده دولت بايد روش بهتري را براي پرداختن يا قطع يارانه پيدا بكنه اولا تعيين مبلغ يك ميليون تومان درامد در هر ماه براي قطع يارانه ها درست نيست چون حتي كساني كه يك ونيم ميليون و دو ميليون هم در هر ماه درامد دارند به سختي مي توانند زندگي شان را بگذرانند و ثانياً درامد بازاري ها را چطوري مي توانند محاسبه كنند در حالي كه بازاري ها هر چي درامد داشته باشند به اندازه ي يك كارمند ضعيف ماليات نمي دهند پس در اينجا هم اطلاعات درستي نخواهند داد و در نتيجه فقط بيچاره كارمندان ضربه خواهد خورد و قشر ضعيف جامعه چون حتي اين يارانه اي كه پرداخت ميشه در برابر تورم و گراني عددي نيست كه هر روز يك خوابي براي اين مردم مي بينند ثالثاً افرادي كه از راه درست و با زحمت و بي خوابي درامدي را يا پولي را براي خودش جمع كرده و يكي هم خورده وخوابيده الان اين چه عدالتي است كه به تن پرورها بايد يارانه داد به زحمت كش ها نه !!!!!!