ضمن تشکر از بازتاب این موضوع در تابناک،متاسفانه این تاکسیهای فرودگاه مشهد در شرایط مناسب(جوّی،مناسبتی وزمانی)همانگونه که نوشته اید بشدت انحصارطلب هستند ولی در مواقعی که بحضورشان بیشتر نیاز است خوب یا حتی به قیمت سرویس دهی نمی کنند.کاش بودید امروز4صبح درقسمت پروازهای خارجی که وقتی2 ایرباس(ماهان از دبی +قطرایرویز از دوحه)همزمان نشستند وجداناً فقط 10 تا 12 تاکسی در قسمت خارجی بود و انبوه مسافران بیچاره ای که در سرما18-(سردترین شهر) در به در دنبال وسیله نقلیه بودند ضمن اینکه سالن مسافران ورودی خارجی هم کوچکه و جا برای ماندن داخل سالن هم نبود!!!وقتی وجدان کاری نباشه بهتر از این انتظار نمیره!!!
واقعا تاسف بار بود و مایه خجالت. جالبه مسافر من که از طریق قطر از شیکاگو آمریکا و از دل کولاک و یخبندان بیسابقه اونجا می اومد از امدادرسانیها و مدیریتی تعریف کرد که دستاوردش برای ما فقط خجالت بود و خجالت بود و خجالت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راننده تاكسي ها و خودروهاي عبوري مخصوصا در زمانهاي شلوغي مشهد ، كوچكترين رحم و مروت ندارند و تا جايي كه ميتونند همه را نقره داغ ميكنند. اين بي انصافي است كه اين همه مهمان و زائر همه ساله وارد شهر مقدس مشهد ميشوند و ميلياردها تومن در اين شهر خرج ميكنند ولي دريغ از انصاف و عدالت و ترحم . البته منظورم همه نيستند ولي اغلب چندين باري كه ما رفتيم به زيارت همين بلا سرمون آمد. همشرياي عزيز مشهدي بدانند كه به لطف و كرم و بركت امام رضا عليه السلام كه مردم از هر گوشه ايران و دنيا به مشهد مي آيند اگر غير از اين بود كسي يك بار به مشهد مي اومد ديگه كلاش هم مي افتاد برنميگشت برش داره .
پاسخ ها
كرمعلي
||
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۴
من نگرفتم شما همشهري هستي يا زائر، ميشه توضيح بدي لطفاً ؟
ناشناس
||
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۴
داود راست میگه. آقای کرمعلی حالا یک کلمه همشهری که نوشته دلیل نقض حرفهاش نمیشه اما معلومه خودت مشهدی هستی
لطفا به این مسئله به طور ویژه بپردازید اینجانب یکی از همان مسافرهای بدون پرواز بودم بزرگترین مشکل خیلی ساده و پیش افتاده در یک فرودگاه بین اللمللی نبود دستشویی و توالت مناسب و به اندازه بود متاسفانه سرویس بهداشتی فرودگاه بسیار کم و نظافت آن در حد فاجعه بود و صف های طولانی برای دستشویی ضمنا دیدن منظرهای زشت خیلی از افراد که به ناچار در بیرون سالن انتظار خود را راحت می کردند . و شنیدن صدای گریه کودکانی که فقط می خواستند به دستشویی بروند بسیار ناراحت کننده بود خواهشا منعکس بفرمائید
یک مشکل ساده نرخ پارکنیگ فرودگاه مشهد را شهرداری و فرودگاه نتوانستند حل کنند بعد شما انتظار دارید مشکلات به این بزرگی را حل کنند!!!! فکر کنم برای حل مشکلات به بزرگی باید شرکتها خارجی بیایند . شما فکرش بکن چقدر برنامه ریزی برای میخواهد که چند دستگاه تاکسی بیشتر به فرودگاه بیاید یا دستشویی ها تمیز باشد شما اصلا این کارها سخت مدیران لایق ما نخواهید که در توانشان نیست !!!
من در سال 83 به مشهد رفتم و ساعت 11 شب به مشهد رسیدم یه بی حرمتی هایی از مردم و مغازه داران دیدم که فهمیدم اینجا جای ماندن نیست و با اتوبوس 11 صبح برگشتم
دلیل این رفتارهای زشت ازدحام زیاد در شهریست که مدیریت نمیشه