آب و هوای عسلویه - بندر سیراف - بندر کنگان و حتی جم هم به همین وضع دچار هست و در عسلویه حتی 100 برابر بیشتر
قرار بود برای تصفیه دود خروجی تصمیمی گرفته شود ولی دریغ ............
صد افسوس
اینم بگم وقتی سرما افزایش میابد نیروگاه شازند جز معدود نیروگاهی هست که توان در مدار ماندن را دارد.چون همه نیروگاهی گازی و غیره از مدار خارج میشوند.این برق در سطح ملی توزیع میشود.چاره ای نیست چون باعث خاموشی های زیاد در مملکت میشود.
پاسخ ها
جو گیر نشو
||
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۱
زیادی جو گیر نشو وقتی سرطان بگیریم وقتی ریه هامون داغون بشه وقتی جونی نباشه انوقت جو گیر نمی شوی وقتی مادرت به خاطر الودگی هوا ریه اش نابود بهش و بمیره انوقت جو گیر نمی شوی ما نگفتیم عرق ملی نداشته باشی باید یکم عقل فکر داشته باش صنایع هر جایی خوب نیست کشاورز هم باید باشه
اراک به تنهایی درامد زیادی برای کشور داره به طوری که به گفته برخی اساتید دانشگاه کارخونه الومینیم اراک اگر تولیدش متوقف بشه قیمت جهانی این فلز بالا میره....اما امکانت این شهر با درامدی که برای کشور داره یکیه؟؟؟ای کاش مسئولین فقط 1%از درامد صنایع اراک رو برای رفع نیاز شهر کنار میگذاشتن تا مردم کشور اراک رو به عنوان زیباترین شهر بشناسن نه شهری بی امکانات و الوده....هه زهی خیال باطل دارم چی میگم؟؟؟
درد دل اراکیها
جهت وزش باد به گونه ای است که در اکثرمواقع دود حاصل از سوختن مازوت در نیروگاه به سمت اراک میرود و نه شازند...جهت اطلاع نویسنده محترم بد نیست سری به آمار کارخانه هایی که تنها در شعاع پنج کیلومتری اراک هستند بزنید تا از تراکم صنایع آلاینده در اراک مطلع گردید...با تشکر از تابناک
در اراک ناراحتی های ریه سرفه خشک ، سرطان ، حساسیت های چشمی و سردرد بسیار فراوان شده ...... جالبه که مصوبه قانونی هم داریم که نیروگاه شازند باید در تمام سال گاز مصرف کنه هه هه هه هه هه .........
نیروگاه شارند آلوده کننده هست اما راه حل آن پاک کردن صورت مسأله نیست . این نیروگاه وظیفه تامین برق پایه یعنی تمام وقت در زمستان و تابستان را به عهده داردو قابلیت مصرف گاز و مازوت را دارا می باشد.
در گذشته هنگام جایابی این نیروگاه از مابین کرمان و شازند محل فعلی شازند انتخاب گردیده ، بماند که در سالهای گذشته منطقه جنوبشرق با کمبود تولید در تابستان مواجه بوده ، اما ازاول ناحیه شارند به عنوان یک فطب صنعتی علاوه بر نیروگاه پذیرای پالایشگاه و پتروشیمی و شهرک صنعتی نیز بوده و طبعاً تجمع این همه صنایع در یک نقطه آلودگیهای زیست محیطی را بدنبال دارد ضمن آنکه وجود این صنایع باعث اشتغال و توسعه اقتصادی منطقه شده است. انتخاب ابن نقطه بدون در نظر گرفتن جهت وزش باد و توسعه شهر اراک شاید در آن موقع اشتباه بوده است.
موضوع مصرف ماروت این نیروگاه در سالهای گذشته نیز وجود داشته ولیکن امسال بحث آن داغ شده و امیدواریم در سالهای آینده با توسعه تولید گاز کشور مشکل مصرف مازوت نیروگاههای شازند ، اصفهان ، اهواز و دیگران حل شود. در کوتاه مدت اگر راه چاره خروج این نیروگاه از مدار باشد آنگاه باید خود را برای مصرف بهینه و مدیریت انرژی و بالاخره خاموشی برق در ناحیه مرکزی آماده کنیم.
با تشکر از تابناک ، یک کارشناس بخش انرژی
قرار بود برای تصفیه دود خروجی تصمیمی گرفته شود ولی دریغ ............
صد افسوس