ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
خدا فقط می تواند ما را از این خواب عمیق بیدار کند
یک آذری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
آفرین به غیرت همه ی ایرانی ها
آفرین به غیرت ایلامی
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
مرگ بر آمريكا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
فدراسیون لالالالاگل پونه
پاسخ ها
موسوی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
مردم ایلام در طول هشت سال دفاع مقدس با یاری دلاور مردان این مرز و بوم از 425 کیلومتر مرز مشترک با کشور بعثی عراق نگهداری نمودند که سینه یکایک آنها پر از خاطرات تلخ وشیرین آن روزگار است که هر یک چکیده همه وجود یک ملت در طول تاریخ است. امیدوارم همت کنیم نگذاریم این صفحه ذرین تاریخ ایران گرد گذشت روزگار به خود گیرد. هر چند در مقام گفتار نیز رشادت های مردم این قطعه از کشور عزیزمان در طول جنگ مظلوم واقع شده است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
اگر پیگیری میشد درحکم خلبانهای عراقی متوانستیم به جرم جنایت جنگی انهارا محاکمه کنیم البته شاید عذاب الهی چشیده باشند وبه وسیله عقابان ما به جهنم رفته باشند روح شهدای جنگ شاد باد
صفدر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
مرگ بر شاه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
خدا شفایت دهد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
اگر مرگی باشد بر نادانی خودمان باشد,در جنگ که حلوا پخش نمی کنند!مسوولین برگزارکننده نادان بودند و دستور توقف را ندادند ,شاید هدف مظلوم نمایی بوده!روح شهدای مظلوم که به خاطر سیاست های کثیف جانشان را از دست داده اند شاد باد.
بابک
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
حیف!
حیف از این همه موقعیت که خون شهدای ما برای اسلام و ایران فراهم کرد ولی بی عرضگی و سوء مدیریت آنها را به باد فنا داد.

فقط یک لحظه در مورد این مسئله فکر کنید که:

اگر این اتفاق در یک کشور اروپایی افتاده بود...
تا حالا چند فیلم سینمایی در باره اش ساخته بودند؟

چند مراسم بین المللی برایش برپا کرده بودند؟

مدیران بی عرضه و بی لیاقت!

حتی هنرمندهای خودمان هم از اینجا برای آنها هورا میکشیدند و ادای آدمای انترناسیونالیست و اومانیست رو درمیآوردند.

اما چون این فاجعه وطنی است...
چون چندتا اسم خارجی درمیان نیست...
فقط می تونند راجع به عشق آبکی یک بچه پولدار موبلند هپلی به یه دختر بالاشهری ولنگار فیلم بسازند. توش چند تا فحش هم به مملکت خودمون بدن تا دل اونور آبیا شاد بشه.
ايراني
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
بازم مظلوم نمايي ازنوع كرديش همه مردوم ايران درجنگ حادثه افريدن فرق نميكرددوشمن ازكدوم نقطه واردايران بشه ايراني متجاوزرانابودوپشيمان خواهدكرد
پاسخ ها
حجت
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
شما خوبی؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
ایرانی عزیز این چه استدلالیه که تو داری؟ بله مظلوم واقع شده اند. اون از زمان جنگ این هم بعد از جنگ!!
طاهره
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
مسأله اینه که این اتفاق در استان محرومی چون ایلام افتاده که برای هیچکس بعنوان دغدغه نبوده و نیست.اگه این حمام خون که نه ؛ اگه قطره ای خون از دماغ یکی از اهالی استانهای نور چشمی آ قایان می آمد اوضاع شاید به گونه ای دیگر پیش می رفت.
پاسخ ها
محمد
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
طاهره خانم ، کم کاری همشهری ها را نمی شود به پای تهرانی ها و اصفهانی ها گذاشت. کم کاریم و تنبل . کدام شاعر ایلامی دو سطر شعر سرود . الان که همه جا تهران شده . دهکده جهانی یعنی چوار و نیویورک یکی است . چند تا سایت ایلامی به موضوع پرداخته اند و خواهند پرداخت . این گوی و این میدان .
نظرات بیشتر