مهران
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۷
اقتصاد در دولت هاي نهم و دهم هم دولتي و هم نظامي-امنيتي شد , و بعد از گذشت هشت سال كه ميبايست شاهد رشد صنعت , اقتصاد , توليد و رفع بيكاري باشيم ملاحظه ميفرمائيد كه : گراني و تورم , بيكاري , تعطيلي يا نابودي شركتهاي قوي و اشتغال زا را شاهديم چه بايد كرد
علي110
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۷
همه بايد كمك كنند تا اقتصاد ما بسوي رشد و تعالي بره وگرنه مشكللات حل شدني نيست
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۷
باسالم؛
چرا ما از تجربه چندین و چند ده ساله دنیا استفاده نمی کنیم و کارها را به بخش خصوصی نمی دهیم.شما ببنید هرچند ناقص اما دفاتر الکترونیکی پیشخان،پلیس به علاوه 10 و امثالهم(گرچه رانت و پارتی بازی و سپردن برخی از این دفاتر به بازنشسته های همان سازمان و ...) وجود دارد اما چون دولتی نیستند بسیار بهتر از دولتی ها کار می کنند. اینها نمونه کوچکی از کارآمدی بخش خصوصی است.شاید به جرات بتوان گفت می توات با برنامه ریزی درست و حساب شده بیش از 90 در صد از تصدی گری های دولتی را به بخش خصوصصی واگذار نمود( البته اگر بعضی ها منافع شان اجازه داده و مانع نشوند).
در این خصوص بایستی مجلس شورای اسلامی که هراز گاهی در این باره صحبنهای گشنگی می گویند اقدام نمایند.با این اقدام بسیاری از سوء استفاده ها از مراکز دولتی، شهرداری ها ، ثبت اسناد ها ، مراکز قضایی و ... کم خواهد شد.
نکته دیگر اینکه بایستی با گسترش دولت الکترونیک مراجعه مردم به ادارات را تا می توانند کم کنند و رویارویی مردم با کارمندان را کم کنند تا رشوه و فساد کمتر شود. نمونه بسبار بارز آن ثبت نام تمامی مقاطع دانشگاهی به صورت اینترنتی است که کاملا صدردصدی شده و داوطلب تقریبا مراجعه ای به سازمان سنجش ندارد و یا مبادلات پولی از طریق دستگاههای خود پرداز و اینترنت و بسیاری دیگر از این قبیل. چطور مردم پولهای خود را از طریق الکترونیکی با امنیت قابل قبول انجام می دهند اما چرا دریگر امور اداری را نمی گذارند الکترونیکی شود.مسئله بیکاری را در راه اندازی تولید و اهمیت دادن واقعی و به دور از بروکراسی کشنده بایستی جستجو کرد.در وحله اول می بایست به فکر راحتی مردم و مبارزه با فساد با استفاده از علم و تکنولوژی بود.مردم که در راهپیمایی 22 بهمن نشان دادند در هر مقطعه ای ولو سخت به لحاظ اقتصادی حضور دارند حال نوبت مسئولین است که به صورت واقعی و عملی برادری خود را با مردم ثابت کنند و از شعار و حرف های فقط قشنگ دوری کنند.با این روش کم شدن تعداد کارمندان و کوچک سازی دولت(قوه مجریه ،قضاییه و سایر سازمانها) در برنامه ای چند ساله محقق خواهد شد.خدا کند این بار انقلاب واقعی اداری با عقل و تدبیر و علم و به مدد تکنولوژی به وقوع بپیوندد.به امید آن روز
رحيمي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۷
پدر جان آقايان مي نشينند مي گويند كه توليد صنايع دستي بايد مورد حمايت قرار گيرد و پرداخت حقوق وعوارض گمرگ بايد از اين بخش از محصولات حذف شود ؛ چرا چون براي كشور هم توليد اشتغال مي كند وهم ارز آوري براي كشور خواهد داشت ؛ ولي ارزياب گمرگ هرگونه دلش بخواهد اين قانون را تفسير به راي خود مي كند مي كند وهزار اشكال تراشي براي خروج اين اقلام مي كنند !!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۷
ما می گویین عده ی پول نشن با فقیر کردن مردم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۷
مسئولین کشوری وکارمندان دولت از کمترین رتبه تا بالاترین رتبه از نظر دیدگاه اداری فکر می کنند اگر اقتصاد ملی ومردمی شود آنها کاره ای نخواهند بود یعنی بدون استثنا فاسدند ولی برخی کارکنان دولت با روشهایی مانند دلسوزی برای یکی از هزار مراجعه کننده سعی می کنند وجدان خودرا آرامشی سطحی ببخشند ودر حقیقت خودرا گول می زنند .
من برای مهر زدن به سابقه بیمه تامین اجتماعی ام که از سایت سازمان پرینت گرفته بودم 5 روز 6 شعبه را گشتم . هیچگدام حاضر به تایید پرینت سابقه من که تک تک آنرا دارند نشدند یعنی سازمان نمی تواند آنچه را در سایت خود 6 سال است به نمایش گذاشته تایید کند ومن با 3 ماه دوندگی کنم تا تک تک شعبه هارا بگردم تا پرینت از 9 شعبه بگیرم این در حالی است که همین افراد حقوقشان را از حق بیمه من وکارفرماهایم گرفته ومی گیرند علتش اینست که مدیر عامل وهیئت مدیره سازمان را دولت تعیین می کند ودر همین سازمان میلیاردها دزدی وتریلیاردها بیکاری ناشی از به فردا انداختن کار مراجعین را هیچ کس رد نمی کند ولی باز خواست نمی شود زیرا از کارمند پائین ترین رتبه تا مدیر عامل در فساد دیدگاه اداری که بسیار مضر تر از کفر است غرق می باشند چون سیستم دولتی برآن حاکم است حالا فساد اقتصادیش به کنار. واقعا چرا مسئولی در این رابطه اندکی تفکر که بهتر از عبادت است نمی کند . آیا بهتر نیست نماز فرمالیته ادارات را به شرط اتمام انجام امور مراجعین نمایند تا کارمندان به خاطر نیم ساعت نماز ونهار 4 ساعت خلق الله را نچر خانند اصلا وقتی اتوماسیون در ادارات با هزینه های گزاف پیاده شده است چه نیازی به اینهمه گارمند . پرینت سوابق منرا یک مهر نمی زنند تا برای 150 نفر در در شعب مختلف کار غیر ضروری ایجاد کنند .
فساد وظلم بد تر از کفر به همین گفته بود آن بزرگوار . یادش بخیر ، برای پایداری دولت خودتان هم شده به ظلم وفساد اداری پایان دهید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۷
فقط خصولتي (خودماني سازي )
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۷
اقتصاد دولتی=به انحطاط کشیده شدن اقتصاد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۷
بریم بالاتر. وزیر صنعت ما در دولت دهم، واقعا برای خودش هم اشتغال زایی کرده بود یا خودش هم کارمند بود؟ کسی که کارآفرینی نکرده چرا برای همه کارآفرینان صنعت و تجارت تصمیم گیری میکنه؟! شوروی با آن عظمت بخاطر یک نکته کوچک تکه تکه شد : مدیریت دولتی.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۷
علت فساد در اقتصاد ایران دولتی بودن اقتصاد است و چون دولت ها در ایران فاسد هستند لذا اقتصاد ایران هم که یک اقتصاد دولتی است فاسد می باشد.
نظرات بیشتر