با 32 سال سن و افسردگی هر چقدر فکر می کنم منمی تونم به فهمم با ماهی 500 چطور میشه ازدواج کرد. نمی فهمم اینهایی که از افزایش جمعیت میگن واقعا ایرانی اند؟
میگن نره!!!!! میگن بدوشش!! اگه این ضرب المثل را سرلوحه این مورد بدانیم بی راه نگفتم!!! مردم بخصوص مجردها هیچ امیدی به اینده و زندگی با شغل مناسب در حد بخور و نمیر ندارن اون وقت کارشناسان و مسولان نسخه فرزنداوری می پیچند!! خدا چگونه به این عزیزان بفهمانیم که این بره نره نمیشه دوشیدش!!!!البته اگه خودشونو به خواب نزده باشن!
تابناک ممنونم که یک گوشه ای را به مسئولین عزیز رساندی ...
بعد از خواندن این متن به عرض شما برسانم بنده متولد 1359 هستم و با حسابی سر انگشتی از دوستانم که آمار شخص بنده است از بچه های دهه 40 ، 50 و 60 :
34% ازدواج نکرده اند ، 28% ازدواج کرده بی فرزندند ،18% تک فرزندند ، 15% دو فرزندند و 5% طلاق حاصل شده است.
که دو فرزند ها هم هم مرد شاغل است هم زن ،
تک فرزندها به زور خانواده و حمایت خانواده فرزند آورده اند.
بی فرزندها به دلیل مشکلات عدیده مالی و کاری مطمئن باشید فرزند ندارند که خودمم از آن دسته هستم
ازدواج نکرده ها هم که بماند
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۲:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۹
احسنتم
ناشناس
||
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۹
کلا امارت خیلی جالبه بیشتر از خودت بنویس، الگویید!!!!
جواد
||
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۹
فکر کنم خوانواده هایی که سه فرزند دارن باید زن و مرد و بچه بزرگ کار کنن
آقا بیاین یکم ریاضی با هم صحبت کنیم ... فکر میکنید جمعیت کشور تا کی باید افزایش پیدا کنه؟ فرض کنید مثلا هر خانواده جای یک فرزند یا دو فرزند، صاحب چهار فرزند بشه! اینجوری در مدت کوتاهی جمعیت کشور از مرز 100 میلیون نفر عبور میکنه و طی کمتر نیم قرن جمعیت کشور از مرز 150 میلیون نفر میگذره و طی یک قرن آینده به مرز 300 میلیون نفر میرسه و طی دو قرن آینده ...
این تصاعد عددی رو بذارید در کنار این مسئله که با رشد امکانات بهداشتی و پزشکی آمار مرگ و میر کودکان بسیار پایین آمده و همچنین مردمی که تا چند قرن پیش چهل پنجاه سال عمر میکردن این روزها هشتاد نود سال عمر میکنن و و احتمالا در آینده با رشد هرچه بیشتر علم پزشکی و افزایش سطح بهداشت و رفاع ، امید به زندگی از این هم بیشتر میشه!
خب احساس نمیکنید قبل از اینکه انسان ها رو به خوردن همدیگه بیارن باید این روند متوقف بشه؟ ما همین الان توی همین جمعیت 75 میلیونی موندیم!
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۳:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۸
انصافا دم شما گرم. واقعا آلمان ریاضی دانهای خوبی میسازه
یه زمانی بود واسه فرزند چهارم شناسنامه نمیدادند کوپن نداشت بابام گفت تو ثبت احوال بچه را میارم میزارم همین جا
الان هم که مردم را تشویق میکنن که بچه بیارین . خلاصه مردم را بازیچه قرار دادن بگو با چه امیدی با چه پشتوانه ای
پاسخ ها
ایرانی
||
۱۹:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۸
ما تعدادمون زیاد بود، خیلی زیاد، یادمه بنده خدا پدرم روش نمی شد بگه چند تا بچه داره!! آخه عیب بود، فکر کن، الان سرش و بالا می گیره میگه 7 تا بچه دارم، تازه باید دولت بهش نشان درجه ی یک ایثار هم بده!!!!
ناشناس
||
۲۰:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۸
ایول هنر بابا رو . 7 تا بچه
ناشناس
||
۲۳:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۸
من خودم فرزند 12 خانواده هستم!تازه خواهر و برادر کوچیکتر هم دارم!متول 62 هستم ولی ازدواج نکردم.فکر نکنم اگه ازدواج کنم هم بخوام بیشتر از یکی بچه داشته باشم!