بنده یکبار قربانی زورگیری بودم. فقط می تونم بگم جدای از بحث مادی اثر روحی بدی روی انسان ایجاد می شه بطوری که اعتماد به افراد و سایرین از انسان سلب می شه و احساس عدم امنیت قوت زیادی می گیره. مخصوصا نوع برخورد پلیس با این حادثه جوری بود که انگار موضوع طبیعی هست، گویا منتظر بودند حتما بلایی سرم بیاد تا موضوع مهم و ارزش پیگیری داشته باشه!
بعنوان نمونه بارها بعدا پیش آمده که کنار خیابان یا جاده کسی رو دیروقت دیدم که می تونستم راحت تا جایی برسونمش و یا کمکش کنم ولی این کاررو نکردم.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
دقیقا
سید
||
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
عین همین اتفاق برای من هم افتاد هنوزم که هنوزه از وسط کوچه حرکت میکنم خیابان هم تاریک باشه اصلا واردش نمیشم!
كيف همسرم كه حاوي كيف مدارك گوشي تلفن همراه و دسته كليد بود در تاريخ هفدهم بهمن توسط موتورسواري دزديده شد. البته كيف مدارك ايشان پيدا شد...فعلا دادگاهي است و دنبال پرونده و ...
من سر این استرس احتمال سرقا داشتن پارکینگ در اولویت برام قرار داشت و اینه که الان هر روز چهار طبقه رو بالا پایین باید بریم که مبادا تو این کوچه های نا امن تهران هدف سرقت قرار نگرفته باشیم اینا یک طرف نبود آرامش که باعث میشه درست بخوابی از همه بدتر و ویران کننده تره
یکبار مورد سرقت واقع شد خودروم مامور محترم ناجا حوصله آمدن به محل سرقت رو نداشت در حالیکه کلاً 100 متر هم نمیشد
پس از گران شدن دلار و طلا در سال های اخیر مردم مجبور شدن برای حفظ ارزش سرمایه خود دارایی های خود به ویژه بخش نقدی آن را تبدیل به ارز و طلا نمایند . از همین رو سرقت از منازل بشدت شایع گردید. به طوریکه این روزها شرقا از منازل و بردن کامل گاو صندوق درون منازل امری بسیار فراگیر شده است و در هر فامیلی این موضوع حتما نمونه ای وجود دارد. مسئولین همه برای اینکه قبح قضیه دیه نشود موضوع رشد سرقت در "کشورهای توسعه یافته" را مطرح میکنند. البته موقع تعیین قیمت حامل های انرژی ما با کشورهای پیشرفته مقایسه میشویم.
به هر حال موضوع اصل سرقت ارز و طلا و گاو صندوق های درون منازل موضوعی است که بسیار شایع شده و هیچ راهکاری نیز توسط مسئولین امر ارائه نشده است حال این تبعات آن چه بر سر مردم می آورد نیز مسلماً به ایشان ارتباطی ندارد.
به هر حال امنیت جامعه در سال های اخیر به شدت رو به اضمحلال رفته ایت و مسلماً این گزارش شما نیز کمکی به حل موضوع نخواهد کرد چرا که اصولاٌ مسئولی برای این مسائل پیدا نخواهد شد.
پاسخ ها
زهرا
||
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
البته در مواردی از این سرقت ها قتل صاحب اموال و طلاها هم مشاهده شده است در اطراف ما شاید رد یکسال گذشته پانزده مورد قتل به دلیل سرقت طلای صاحب خانه مشاهده شده است. همین باعث میشه فکر کنم بهتره هرچیز قابل سرقت دارم بفروشم برم سفر حالشو ببرم
منزل بنده رو به همراه سه آپارتمان دیگر چند ماه قبل مورد سرقت قرار گرفت ... دو تا از واحد ها علیرغم درخواست بنده ، شکایت نکردند ، بعد از کلی پیگیری از طریق اداره آگاهی و بازپرسی و دستورات مفصل بازپرس محترم ، متوجه شدم که بعد از چند ماه ، قرار منع تعقیب صادر شده بدلیل عدم امکان شناسایی سارقین !
هیچی دیگه ، وقتی سرقت انجام و سارق به همین راحتی از چنگال قانون فرار کنه ، قطعاً اماکن دیگر هم مورد سرقت قرار خواهند گرفت و البته بنده آموختم :
" اموالم را سفت بگیریم که اگر بردند ، اگر پشت گوشم را دیدم ، اموال را هم می بینم " ضمناً بیمه سرقت هم بسیار کارساز است !
خدا رو شکر با چند میلیون خسارت ، متوجه این درس بزرگ شدم ، امکان داشت زمانی متوجه این موضوع بشوم که خسارت قابل جبران نباشه ....
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
این مورد به احساس امنیت قضائی مربوط است که باید قوه قضائیه پاسخگوی آن باشد وموجب گلایه شدید مردم است
در این وضعیت، که داستان های مختلف خفت گیری و قاپ زنی و دزدی فامیل و آشنا نقل تمام محافل کاری و خانوادگی است، حتی حتی اگر هم تا به حال مورد سرقت واقع نشده باشی، حس عدم امنیتی که همیشه در وجودت هست واقعا آزاردهتده است و مدام از خودت میپرسی چرا پلیس تمرکز بیشتری روی این معضل نمیکنه و برای پیشگیری یا دستگیری سارقان کاری نمیکنه. بحث عوامل زمینه ساز بالارفتن آمار سرقت هم بسیار مهمه که باید در بالادست مورد توجه قرار بگیره.
پلیس بسیار ضعیف عمل میکنه اگر فقر هست برای همه هست
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
وقتی ماشینم پس از سرقت و خالی کردن برخی ملزومات از آن پیدا شد برای پس گرفتن آنسه روز تمام در کلانتری و دادگاه و آگاهی دویدم
انگار من دزد ماشین خودم بودم به اندازه 100 برگ فقط کپی از صورتجلسه و مدارک خواستند
امیدوارم در عصر دیجیتال پلیس هم اندکی تغییر رویه بدهد
منزل بنده همین پنجشنبه هفته قبل مورد سرقت واقع شد و دزد ناجوانمرد هر آنچه که در طول یک عمر زندگی کارمندی اندوخته و پس انداز کرده بودیم با خودش برد. دزد آنچنان حرفه ای عمل کرده بود که هیچ اثری از خودش به جا نگذاشته بود و پلیس آگاهی و انگشت نگاری هم در بازدید از منزل بنده به این موضوع اشاره کرد. اصلی ترین نکات مغفول در مبارزه با سرقت این است که: (الف) بیشتر این دزدان سابقه دار بوده و کاملا حرفه ای عمل می کنند. بیشترشان به خاطر همین نوع دزدی ها سابقه زندان دارند ولی متاسفانه بعد از یک مدتی دوباره آزاد می شوند و دوباره بر می گردند به سمت همین نوع دزدی که در واقع تبدیل به شغل پر درآمدی برایشان شده است. واقعا قوه قضائیه چرا این دزدان را آزاد می کند؟ چرا این دزدان را برای همیشه به اردوگاههای کار اجباری نمی فرستد تا جامعه از شر وجودشان در امان باشد؟ (ب) چرا قوه قضائیه مانند عربستان و تعدادی دیگر از کشورهای اسلامی مجازات دزدان که شامب بریدن انگشتان در دزدی اول ، بریدن دست از مچ دست در دزدی بار دوم و بریدن دست از بازو برای بار سوم دزدی را به اجرا نمی گذارد؟ تصور کنید اگر در جامعه ما هم این قوانین بازدارنده به عنوان مجازات دزدی اجرا شود هیچ دزدی جرات دزدی مال و اموال مردم رانخواهد داشت و ... خیلی مطالب دیگر که اگر گفته شود بحث به درازا می انجامد.
پاسخ ها
سید
||
۱۷:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
اگر بنا بود از این کارها بکنند اینجا ایران نبود
آلمان بود!
ناشناس
||
۲۰:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
اگر بخواهند برای دزدی دست قطع کنند که همه یک دست خواهند شد.