با این حساب دلار گرون میشه و به تبع اون سکه و طلا هم می ره بالاتر و در نتیجه یه موج گرونی دیگه روی موج گرونی آب و برق و هدفمندی مرحله دوم سوار میشه. کلید دارا خسته نباشند!
اقا فرهاد منتظر ارزونی نباش روحانی کار شاخی میکنه اگه تورومو همین جوری نگه داره
بعضیا یه جور حرف میزنن که انگار تو هیچ دولتی تورم نبوده زمان روحانی داره اتفاق میافته
چی شد قول 100 روزه چرا همه میگن شیب افزایش قیمت آهسته هست چرا کلید دولت تدبیر و امید شیب قیمت ها رو نزولی نمیکنه چرا هر کی مصاحبه میکنه از افزایش قیمت میگه چرا شماها که نمی تونستید به ملت قول الکی دادید؟ بخدا مرگ بهتر از این زندگی نکبتی است که ما داریم،هروز بدتر از دیروز آخه تا کی؟
این همان سیاست نفت در برابر غذاست که در مورد عراق و لیبی دنبال شد. حالا احمدی نزاد و حامیان او جواب این همه بد بختی مردم رو بدهند. جالبه ،حالا که یه عاقل بنام روحانی پیدا شده، همان گروه که بیشترین نفع رو از تحریم و تورم میبرن، دارن سنگ اندازی میکنند و چوب لای چرخ دولتش میذارن