من به عنوان یک ایرانی درخواست دارم حتما به وصیت ایشان عمل شود. این رسم پسندیده ای خواهد بود که افرادی از سایر ملل، فرهنگ کشور دیگری را بررسی کنند، علاقه نشان دهند و آن را به دنیا معرفی کنند و در کشور مورد علاقه شان دفن شوند. اینجوری خط مرزی بین کشورها که عموما موجب تنش و درگیری است، در اذهان کم رنگ خواهد شد و صرفا بدنیا آمدن در یک سرزمین موجب تعلق خاطر بدانجا نخواهد بود و همه جا می تواند وطن افراد باشد. این خیلی زیبا و انسانی است. آقای روحانی و آقای ظریف! لطفا درخواست ایشان را اجرا کنید. برای جهانگردان نیز دیدن آرامگاه خارجیان در کنار اماکن باستانی و تاریخی ایران به دلیل دلبستگی شدید آنها، جالب و دیدنی خواهد بود.
چراباید ایران دفن بشه مگه قرار که هرکی هرجارو دوست داره اونجا دفن بشه ازش تشکرهم میکنیم که ازخلیج فارس دفاع کرد ولی بهترتومملکت خودش دفن بشه به هزارویک دلیل که اینده ثابت میکنه ،پس پیشگیری بهترازدرمان است .ایران باید برای ایرانی بماند نه برای نامحرمان خاکمان دل هرکه برای ایرانی می تپه یه وجب خاک گورشم باید براش مهم باشه عزیزانم
جهت اطلاع اين بندگان خدا دانسته و يا ندانسته بيشتر نقش جاسوس رو براي آمريكايي ها ايفا مي كردند .به نظرمن بهتره اين بنده خدا رو ببرند توي كشور خودش و عطاي اين غربي ها رو به خودشون ببخشيم كه نه زنده اينها به درد مردم ما مي خوره نه زنده اونها.نخود "نخود هركه رود خانه خود"