به نظر من قتل یک کار بسیار ناپسند و غیر قابل بخششی است ولی یادمون نره هر نفر پدر و مادری دارن که هر چی باشن بچشونه و دوسشون داره به نظر من اونها چه گناهی کردن که تا آخر عمر کشته شدن بچشون رو به اون شکل به یاد بیارن و زجر بکشن اونهایی که مردن یه آدم رو دیدن می دونن من چی می گم تا چند وقت آدم رو پکر می کنه حالا کسی رو که اصلا نمی شناختید فقط تصادفی دیدید حالا خودتون رو بزارید جای پدر و مادر نگیم پدر مادر ها مقصرن هیچ آدمی بد نیست ما آدم ها ذاتمون خوب هست خودمون در شرایط زندگی خرابش می کنیم من به جای اعدام حبس ابد رو بهتر می دونم تازه تو حبس شخص می تونه کار های مفیدی هم انجام بده و توبه کنه . ممنون
اساساً هر دين و مسلكي براي خود قواعد و چهارچوب مشخصي براي اجراي عدالت دارد از جمله دين اسلام ؛ آنچه مسلم است ريشه يابي دلايل ارتكاب وقوع جرايم است كه بايد مورد بررسي جامع وكامل قرار گيرد ؛ نه اينكه بعد وقوع جرم خانواده داغدار متهم را مورد عفو و بخشش قرار مي دهند ياخير ؟
حالا خودتونو بزارید جای قاتل! آیا دلتون میخواد بخشیده بشید یا نه؟ بسیاری از قاتلا قاتل که به دنیا نیومدن! چیزی مثل جنون آنی باعث میشه. خیلیاشونم باورشون نمیشه که کسیو کشته باشن و عذاب وجداد دارند. اراذل حرفشون جداس و اصلاااا بخششی نباید باشه. هرچند منم فکر نمیکنم راضی به بخشش بشم
تصمیم گیری در این شرایط سخته و باید خدای نکرده حتما یک مو قعیت واقعی پیش بیا تا اون موقع درجه گذشت وبخشش خود را نشان دهیم . با این حال کسانی که در این موقعیت بوده اند و به هر دلیل از خود گذشتگی نشان داده اند کاری قابل تحسین انجام داده اند.
من پسر جوانم را در اثر بی توجهی و غرور و خود بزرگ بینی مقام ارشدش در حین خدمت از دست دادم وتااورا وادار عملی به اصلاح رفتارش نکنم هرگز حاضر به عفو او و هم کارانش نخواهم شد و قصاص را مایه حیات میدانم.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
آفرین به تو. روح پسرت شاد.
ناشناس
||
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
در این جا حق با شماست
ناشناس
||
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
آقای حمید رضا این نشان دهنده طرز تفکر والای شما می باشد که عفو را منوط به اصلاح رفتار متهم قرار داده اید ,امیدوارم در این کار موفق باشید.
ناشناس
||
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
هرگز نباید ببخشی. هرگز. در برابر فرزندان دیگرن مسؤولی.
اگه پای حقی از من در میان باشه هرگز حاضر نیستم از این حق که به صورت قصاص تجلی کرده بگذرم . مثلا من کل سرمایه ام را در یکی از بانک ها کشور گذشته ام حالا می بینیم ارزش پولم به یک سوم تقلیل یافته است. این موضوع اگه برای من ایجاد حقی کنه که بتوان بهش گفت قصاص من حاضرم که این دولت رو که باعث از بین رفتن ارزش پولم شده قصاص کنم . و هرگز هم حاضر نیستم از حقم بگذرم. حالا کسی هست بگه کی و کجا می تونم دولت رو قصاص کنم یا حداقل در برابر گذشتن از حقم ارزش پولم احیا بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟