در درنیا دیگر سد سازی منسوخ شده است چرا نمی خواهیم برای کسب انرزی از شیوه های جدید استفاده کنیم وهمه ساله با ساختن چندین سد هم به محیط زیست وهم به میراث فرهنگی آسیب شدید وارد می سازیم اراده چه کسانی پشت این ماجرا است که به بهانه ساخت سد هزینه های سنگینی به ملت تحمیل می شود آیا با ساختن همین سدها نیست که دریاچه ارومیه خشک شد وآب کارون شور ؟!
متاسفانه وزارت نیرو با احداث سدهای غیر کارشناسی شده از نظر محیط زیست در حال نابود کردن استان چهارمحال و بختیاری است.
یک نمونه سد دز که اعلام کردین.
یک نمونه سد خرسان 3 که آتشگاه لردگان که یکی از زیباترین طبیعتهای ایران را دارد به زیر آب می برد.
یک نمونه تونل گلاب و بهشت آباد که کلا قسمت عظیمی از آب استان را به اصفهان میبرد به طوری که مردم خود استان از آب محروم شوند که زاینده رود آب داشته باشد.
لازم است بگوییم هم اکنون بیش از 100 ده در استان چهارمحال و بختیاری آب ندارند و با تانکر آب رسانی میشوند، حال ببینین با کدام منطقی این رفتارها قابل توجیه است؟؟
به نظر من آبگیری تدریجی و با سرعت کم و تحت نظارت می تواند موجب حرکت و کوچ بسیاری از حیوانات و حشی شده و در کنار آن مسئولین مربوطه می بایست موظف شوند تا با استفاده از آب سد ساخته شده دو یا سه برابر درختان ازبین رفته نهال کاشته و پرورش دهند.
واقعا چرا ما با ندانم کاری با مملکت این چنین میکنیم روز بروز دشمنی از روی جهارت و کسب منافع آنی ، ما شاکی هستیم که داعش با بستن آب بخشی از عراق را نابود میکند ، کارون که دیگر آب ندارد بیائید ببینید چه بر سر کارون امده
آمریکا در طول ۱۳ سال گذشته، ۴۳۰ سد بزرگ و کوچک تخریب کرده است تا زندگی را از تخریب و مرگ نجات دهند. در حالی که ایران هنوز برای مناطق پایین دست سدهای موجود شبکه آبیاری نساخته می خواهد صدها سد دیگر بسازد و پوشش جنگلی اندک کشور را نابود کند.
اگر موضوع مطرح شده واقعیت دارد لطفا مسئولین محیط زیست خصوصا سرکار خانم دکتر ابتکار (و همین طور جناب آقای مهندس چیت چیان )در این زمینه وارد شوندو اقدامات لازم را انجام دهند. قبل از این که به مرحله تاسف برسیم و دیگر هیچ کاری از دست هیچ کی برنیاید.