آقا محسن؛ گل نوشتی. دستت درد نکند . ولی کاشکی مینوشتی جریان جناحی تبدیل شده به موریانه انقلاب اسلامی. از درون دارند انقلاب اسلامی را تبدیل به یک خرابه میکنند. همانطور که نوشتی ولایت وفقیه نقطه رجعت آنان است.
آقای رضایی : جریان انقلاب یعنی از مردم و برای مردم و لاغیر شما چطور جریان انقلاب را تعریف میکنید . تا آنجایی که یادمان است انقلاب با همین شعار به نتیجه رسید . هر کسی بر خلاف این باشد ضد انقلاب است .
پدر آمرزيده اگر شاغول را خودتان بدانيد درست است و گر نه از هر دو گروه انقلابي گري را به نفع همان شاغول كنار گذارده ايد. مباحث اجتماعي نياز به دقت هاي بيشتر و در دست گرفتن شاغول درست تري دارد.
با سلام
جریان های سیاسی بعد از جنگ و بعد از امام ارزش های انقلاب را فروختند و به دنبال پر کردن جیبهایشان از بیت المال برآمدند آقازاده ها بر مصادر اقتصادی تکیه کردند و با رانت های برآمده از سابقه انقلابی پدران ،آبروی آنها را بردند.انقلابیون سابق آنقدر به دنبال قدرت بودند که کادرسازی را فراموش کردند.ملت امروز به اسامی کاری ندارد ،چپ و راست برایش فرق نمی کند به دنبال کسی می گردد که حرف و عملش یکی باشد اما در این زمانه یافت می نشود جسته ایم ما
جناب رضایی ایا منظورتان این است که کسانی که جبهه رفتند و جنگ را اداره کردند انقلابی بودند و بقیه از جمله سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و دیگر گروه های سیاسی از جمله جامعه روحانیت مبارز و جبهه ملی جریان جناحی؟ لزوما سیاستمداران نباید جبهه جنگ رفته باشند. هرچند در تمامی جوامع بخصوص در کشور عزیز ایران بلحاظ آموزه های دینی و ملی به سربازان فداکار خود ارج می نهنیند ولی سیاست را باید به سیاستمداران واگذار کرد . ای کاش بجای جریان انقلابی و جریان جناحی؛ جریان عقلانیت و تدبیر کشور را هدایت می کرد. اگر توصیه های بزرگان جریان های سیاسی در ابتدا عمل می شد شاید وضعیت کشور اینگونه نبود. متاسفانه کشور بیشترین ضربه را از انقلاب نما خورد. موضوع این است که اگر جریان های سیاسی درست عمل می کردند و عقلانیت را بکار می بردند جنگ نمی شد و اینقدر طول نمی کشید. سرانجام هم این عقلانیت و تدبیر بود که جنگ را تمام کرد نه گلوله. نتیجه فرمایشان شما این است که ای کاش کاش ما بجای انقلابی ، جناح عقلگرا با پشتوانه قوی داشتیم.