حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۵
با سلام
همانطور که در متن گزارش هم ذکر شده به دلیل محدودیت پذیرش و سختی قبول شدن در رشته​ های دستیاری، وزارت بهداشت امتیازی رو قرار داد که با استفاده از آن خانمها راحت تر پذیرش بشوند و در عوض آن متعهد به انجام خدمت بلند مدت در مناطق محروم شوند. در ابتدای ثبت نام این افراد از ایشان تعهد محضری جهت گذراندن دوره خدمتشان اخذ شده است.
بنابراین متخصصان محترم با اختیار و اطلاع کافی از شرایط این سهمیه نسبت به انتخاب آن اقدام نموده​ اند و حالا که تخصص خود را گرفته و زمان سپری کردن تعهدشان است اعتراض دارند و این به دور از انصاف است....
امیر احمد اکبری اسبق از تبریز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۵
از وقتی موضوع تعهد از آموزش رایگان حذف شده
شهرهای پر جمعیت شهرستانی هم خالی از پزشک شده
چرا بیماران شهرهای پر جمعیت 100-200هزار نفری باید بیان تبریز
آرش هادیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۵
در اون سالها من که پزشک عمومی بدون سهمیه بودم در امتحان تخصص قبول نشدم ولی همکلاسی های خانم ما که درجات علمی بسیار ضعیفتری از من داشتند با این سهمیه ها قبول شدند و ما سوختیم .
حقیقت یاب
|
Germany
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۵
به متن قانون نگاه کنید که ما براساس آن تعهد داده ایم بعد قضاوت کنید:
قانون مربوط به خدمت پزشکان و پیراپزشکان‌- مصوب 12/2/1375
ماده 14 ـ به منظور تربیت پزشک متخصص مورد نیاز مناطق‌محروم و نیازمند کشور ، وزارت بهداشت‌، درمان و آموزش پزشکی ‌موظف است به هنگام پذیرش دستیار تخصصی‌، سهمیه‌ های ‌جداگانه‌ای را برای مناطق محروم نیازمند کشور اختصاص دهد،دستیاران تخصصی استفاده کننده از سهمیه مذکور موظفند پس ازانجام دوره تخصص برابر طول دوره تخصص به عنوان خدمات ‌قانونی موضوع این قانون در نقاط مربوط انجام دهند و پس از انجام‌ خدمات مذکور پروانه دایم دریافت خواهند نمود.

آيين نامه اجرايي تبصره ماده (7) موضوع لايحه قانوني اصلاح مواد (7) و (8) قانون تامين وسايل و امكانات تحصيل اطفال و جوانان ايراني:
دانشجويان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي و هنرجويان مؤسسات آموزش عالي هنري كه از تحصيلات رايگان موضوع قانون اصلاح ماده (7) قانون تأمين وسايل و امكانات تحصيل اطفال و جوانان ايراني استفاده مي كنند مكلفند برابر مدت تحصيل رايگان خود در ايران خدمت نمايند.