خیلی دوست دارم شرایطی پیش بیاید برام تا بروم با این تکفیریهای نا پاک بجنگم که شاید شهادت نصیبم بشود و خدا از سر تقصیر هایم بگذرد.
لبیک یا الله
لبیک یا محمد
لبیک یا علی
لبیک یا حسین
شب عاشورا سرورشهيدان ،امام حسين (ع ) هم بيعت رو ازيارانش برداشتندو فرمودند هركس ميخواد ميتونه بره ومن ناراحت نميشم. الان ماهايي كه 10شب تومحرم به عشقش سينه ميزنيم وگريه ميكنيم ولعنت بر يزيدان ميگيم ،اگرلازم بشه براي دفاع ازحرمين مطهر به مقابله با يزيديان زمان حال حاضر بريم ،حاضريد از همه چيزتون دل بكنيد و با علم به شهادت به جنگشون بريد . لطفا براي شادي روح شهيدان اسلام وانقلاب و8سال دفاع مقدس صلاوات بفرستيد.
در هر كشوري كه جلوي افراد خود سر و خود جوش و پررو را نگيرند آخرش ميشه گروهي بنام داعش ، گروهي بنام منافقين و ...
بدتر از همه اين است كه سر دختر 10 ساله را ازبدن جدا مي كنند و در صورتي كه بالاي سرشان تابلوي لا اله الا الله محمدآ رسول الله نصب شده است كه با اين حربه كثيف مي خواهند ثابت كنند كه روش اسلام و پيامبر اسلام خشونت است و بس تا جوانان عزيز دنيا به سمت دين با محبت پيامبر رحمت سوق پيدا نكنند
لعنت خدا بر افراطيون و خشونت طلب ها مخصوصاٌ گروه بي دانش داعش
لطفا ترتیبی در سطح دیپاماتیک و سیاست خارجه ترتیبی اتخاذ فرمایند که بشود با اعزام نیروهای داوطلب و بسیج با این خوک های کثیف مقابله کرد تا بفهمند که ما پیروان شیر مرد کربلا و سالار شهیدان هرگز اجازه نخواهیم داد که این مزدوران صهیونزم و کفتار پیر به اهداف شان برسند.
خداوند عذاب شدیدی برای آنان فراهم ساخته، چرا که اعمال بدی انجام میدادند! آنها سوگندهای خود را سپری قرار دادند و مردم را از راه خدا بازداشتند؛ از اینرو برای آنان عذاب خوارکنندهای است! هرگز اموال و اولادشان آنها را از عذاب الهی حفظ نمیکند؛ آنها اهل آتشند و جاودانه در آن میمانند!
سوره حشر رو بخونید وصف حالشان عجیب است(گویی در شان اینها نازل شده و سخن حال و روزشان است)