با توجه به اینکه همگان به وضوح می دانند که عربستان پشت تمامی کشارهای شیعه است و پرروش دهنده تروریست جهانیست
چرا مسلمانان شیعه باید بروند حج و هرروز جیب وهابیت ضد شیعه را پر کنند و آنها توسط پول های هیمن شیعیان به شیعه کشی اقدام کنند.
چون نیک نظر کرد به پرخویش
گفتا زکه نالیم از ماست که برماست.
1- اینکه عربستان بخواهد در مقابل ایران قرار گیرد و جلو جهانی شدن ایران را بگیرد زهی خیال باطل. خدا پشتیبان ایران است و اگر تمام قدرتها هم در برابر ایران قرار بگیرند چون پشتیبان ایران خداست هیچ کاری نمیتوانند بکنند. پس به عربستانیها توصیه میکنیم به جای این کارها و دخالت در امور داخلی دیگر کشورها، یک انتخابات آزاد در کشورشان انجام دهند تا معلوم شود که مردم کشور خودشان چی میخواهند.
2-مسوولان کشور عراق باید یک ریزشی در ارگانهای نظامی، امنیتی و اطلاعاتی خود انجام دهند و به قول ما نیروهای خائن را الک کنند و نیروهای وفادار به کشورشان را وارد این ارگانها نمایند. تا در آینده دیگر چنین مشکلی پیش نیاید.
متاسفانه باید ایرانیهاییی که با سفرهای چندین باره حج و البته خریدهای کامیونی!! اقتصاد این جرثومه فساد خیانت و تزویر را رونق میبخشنداز خودشان خجالت بکشند.
سازمان حج و زیارت ما هم باید سفر چندباره حج عمره و تمتع را ممنوع کند.هرایرانی فقط یک بارباید بتواند به حج تمتع یا عمره برود وگرنه نتیجه جز شکوفایی اقتصاد دشمن دیرینه نخواهد بود.والسلام
خدایا خدایا خدایا
به حق عصمت فاطمه زهرا سلام علیها
سعودیها ، حامیان تروریستها و تکفیری ها ، داعش و القاعده و وهابی ها و حامیانشان را نیست و نابود و ذلیل و خوار بنما و در آتش دوزخ همیشگی قرارشان ده . و مظلومان را یاری نما /