تا کی باید تماشاگر جولان دادن این دائش وحشی باشیم باید ریشه آنان را از روی زمین به یاری خدا و امام زمان(عج) بکنیم ما منتظر اذن جهاد از طرف مقام معظم رهبری و مراجع تقلیدمان هستیم0
بهترين كار ايران رساندن كمك مخفيانه به دولت عراق وحضور مخفيانه است ودخالت علني بزرگترين اشتباه وموجب دامن زدن به جنگ وسوئ استفاه آمريكا وديگر كشورهاي مداخله گر خواهد بود
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
ورود مستقیم به جنگ به ضرر ایران هست. باید حرم های معصومین خط قرمز ما باشند
داعش در عراق تله فوق العاده زیرکانه آمریکا و صهیونیستها برای ایران است احتمالا جنگی دیگر در راه است آرامش در خاورمیانه به نفع کشورهای غربی و آمریکا نیست همیشه بازار متشنج سود زیادی برای صاحبان سرمایه دارد خاورمیانه بازار خوبی از هر نظر برای کشور های مستکبر است .
موفقیت در نبردهای امروزی تنها با سلاح های پیشرفته ممکن نیست بلکه مستلزم داشتن افکار خلاقانه وداشتن قدرت تحلیل و توانایی اطلاعاتی بالا می باشد واین تواناییهای ایرانیان برای دشمنان ما ثابت شده است مانند بحران سوریه.