متأسفانه اين گزارش با تأخير بيش از ده سال منتشر شده است. يعني تا الان از مضرات آن بياطلاع بودند. ظاهرا تنها چيزي كه مهم نيست سلامتي انسانهاست كه در برابر دغدغههاي فرهنگي مردم!!!! پشيزي ارزش ندارد.
لطفا اصلاحات زير را زير اين مقاله بِاوريد:
1- امواج پارازيتی و غيرپارازيتی وجود ندارد و اصولا امواج "امواج" است. آن چيزی که در گيرنده ديده می شود حاصل قويترين سيگنالی است که به آن می رسد و دريافت پارازيت يعنی دريافت نکردن سيگنال ضعيفتری که در آن اطلاعات قابل فهم است.
2- امواج تداخلگر لزوماً موازی با امواج اصلی نيستند و می توانند از گلبرگهای فرعی آنتن حتی از پشت آنتن نيز دريافت شوند و در مورد موضوع مورد نظر نگارنده، امواج تداخلی از همه جهات به گيرنده ها تابانيده می شود.
3- فاصله ماهواره های همسانگرد زمين 36 هزار کيلومتر است و پس از ارسال از زمين به ماهواره توسط لينک تغذيه (feeder link)، مجددا در ماهواره دريافت، تقويت و در فرکانس ديگری که گيرنده های زمینی ارسال می شود. پس طول مسیر 36 هزار کیلومتر است نه 72 هزار.
4- فرکانسهای مایکروویو از حدود یک گیگاهرتز شروع می شود نه 3 مگاهرتز. اصلا باند فرکانسی 3 مگاهرتز تا 30 مگاهرتز باند به اصطلاح HF نام دارد.
5- در مورد ادعاهایی که از اين و آن به صورت کلی و بعضا با ذکر کلمه بسیار پر معنای "قطعی" و "سونامی سرطان" ذکر شده، نگارنده هیچ گونه سندی اعلام نکرده است و پذیرش ادعای صرف حداقل برای افراد مطلع غیر ممکن است. البته برای خواننده معمولی توام با ایجاد استرس و نگرانی خواهد داشت.
6- اگر واقعا اثر امواج راديویی آنگونه که نگارنده گفته است (البته صحیح نیز است) گرما باشد، آفتاب تابستان و حتی زمستان که گرمای بیشتری تولید می کند و از آغاز پیدایش کره زمین بوده زیانبارتر است یا گرمای امواج رادیویی BTS ها که کسی حس نکرده است؟
7- تقریبا اغلب دارندگان گوشی تلفن همراه که کمی هم به تشعشعات آن فکر کرده اند، کميت SAR را می دانند. حد سلامتی اين کميت 1.6 وات بر کیلوگرم است. به جرات می توان گفت که هیچ ایرانی گوشی ندارد که SAR آن به مرز این عدد برسد. برای هر گوشی این عدد را می توان از روی کاتالوگ یا اینترنت بدست آورد. با این حال هیچ کسی توصیه نمی کند که بیش از چند دقیقه بیشتر با گوشی تلفن همراه کنار گوش صحبت شود.
خب، پس چرا جلوي اين امواج را متوقف نمي كنند. يعني بي تارزش ترين چيز سلامتي مردم است.
بجاي پارازيت بايد فرهنگ نهادينه كرد، فرهنگ و حفظ ارزش با پارازيت درست نمي شوند.