بنده هم بارها به رشته کوههای گرین نهاوند سفر کرده ام و چیزی که بسیار جالب و شگفت انگیزه است اینه که حتی در بالاترین ارتفاع کوه هم تعداد بسیار زیادی سنگواره به شکل گوش ماهی و حتی اسکلت ماهی هستش واقعا چیزای فوق العاده جالبی اونجا پیدا میشه
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
برادر همه کوههای رسوبی از این چیزها زیاد داره. این دلیل نمیشه!!
قلبم به درد آمد که چه کسانی توانستند اسم محل رو عوض کنند ، بعد یک محقق بعد از سالها به هیچ نتیجه ای نرسیده.
یحتمل این درب هایی که عوض شده چند وقت دیگه تو یکی از موزه های فرانسه ، انگلیس یا آمریکا دیده می شه!
در ارتباط با مطلب فوق ، توجه به چند نکته لازم است.
انتساب بنیان شهرهای ایران به حضرت نوح و فرزندان وی موضوعی است که پس از ورود اسلام به ایران و در کتابهای جغرافیایی عربی مطرح شده است. یک کتاب جغرافیایی در اوایل قرن هشتم هجری توسط حمدالله مستوفی قزوینی نوشته شده که در ارتباط با وجه تسمیه و بنیانگذاران شهر های ایران نظری کاملا متفاوت با نظر نویسندگان عرب دارد.
نکته دیگری که در این باره باید مورد توجه قرار گیرد، تحلیلی زبان شناسی است . نام شهر ها عموما با زبان مردم هرمنطقه ارتباط دارد. حضرت نوح متعلق به حوزه زبان سامی بوده است. در حالی که نهاوند از زبانهای ایرانی ریشه داردو باید از این نظر مورد توجه قرار گیرد
- در اینکه نهاوند شهر و منطقه ای قدیمی است، شکی نیست. این منطقه در دروره سلوکیان یکی از مراکز دو لتی به شمار می رفت. این موضوع را باید در گزارشهای رومی و یونانی هم باید جستجو کرد.
صرف وجود نام جودی و جودکی کافی نیست . زیرا بسیار اتفاق می افتد که یک کلمه در زبانهای مختلف کاربرد دارد ، اما مصداق ومدلول یکی نیست. مثلا در ایران قدیم دیلم نام یک منطقه بودئه است. دقیقا در مصر نیز منطقه ای به نام دیلم وجود داشته. . در میان اعراب جزیره العرب نیز شاخه ای از عربها عنوان دیلم داشته اند .یاقوت حموی در کتاب مشترک این موارد را مشخص کرده است. در عین حال زکریا قزوینی در کتاب آثارالبلاد و اخبار العباد تحلیل و گزارش کاملا غلطی از تشابه اسم دیلم کرده است.
در جنوب شهر تاکستان در استان قزوین نیز شهری به نام نهاوند وجود دارد و هنوز مشخص نشده که چه ارتباطی بین این دو شهر نهاوند وجود دارد
پاسخ ها
یسیسی
||
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
اصلا تو قزوین شهری بنام نهاوند وجود نداره . باز هم داری اشتباه می کنی.
با سلام با توجه به گفته هاي شما شهري در سامن نزديك به نهاوند وجود دارد كه مقبره 2 فرزندان نوح نبي اله در قبرستان قديمي آنجا وجود دارد به نام سام وحام و شايد اين هم يكي از نشانه هايي كه ميتوان نام برد باشد .
پس اينكه ميگويند حضرت علي (ع) به فرزندانش وصيت ميكند كه مرا در كنار برادرم نوح به خاك بسپاريد و مزار آنرا در خارج از شهر كوفه ( نجف كنوني) معرفي ميكند چه؟ به نظرم بايد بيشتر در اين زمينه تحقيق شود.
با سلام
من به نوبه خودم بعنوان يك شهرىند و استاد دانشگاه از زحمات جناب آقاي دكتر علي اكبر افراسياب پور تقدير و تشكر مي كنم. ايشان در طي سالها تحقيق و تفحص دقيق تاريخي و علمي نتايج بسيار با ارزشي بدست آورده اند.اميدوارم مقالات ايشان در نشريه هاي داخلي و خارجي به چاپ برسد و مسىولين امر به يافته هاي ايشان ارزش قاىل شده و حمايت هاي لازم را انجام دهند.
با آرزوي موفقت!!!
باسمه تعالی
آقای دکتر افراسیاب پور
با سلام
واقعا جای بسی تعجب و تاسف است از جنابعالی که احتمالا بدلیل علاقه بسیار زیاد به موطنتان دست به تحریف واقعیتهای قطعی تاریخی و اعتقادات مسلم شیعی به هر قیمت ممکن بزنید.
ارتباط نام نهاوند با شهر بنا شده توسط حضرت نوح را اگر هم با دلایل بالا بپذیریم، ارتباط آن با فرود آمدن کشتی آن حضرت بدون هیچ نشانه ای و همچنین قبر آن بزرگوار را نیز به همچنین چگونه می توان پذیرفت؟
همانطور که می دانید عکس ماهواره ای و بقایای فسیل شده کشتی نوح در کوههای آرارات ترکیه فعلی که زمانی جز قلمرو ایران بوده است را می توانید با جستجو در اینترنت و به سادگی پیدا نمایید.
ضمنا بر اساس روایات موثق از سوی وجود مقدس پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم و پیش گویی آن حضرت مبنی بر شهادت حضرت علی علیه السلام و مدفون شدن ایشان در قبری که توسط حضرت آدم علیه السلام آماده شده و همچنین به نقل از زیارت نامه آن حضرت در روز میلاد حضرت پیامبر " السلام علی ضجیعیک آدم و نوح ... سلام بر دو آرمیده در کنارت آدم و نوح علیهم السلام" به طور حتم طرفین آن قبور مطهر حضرت آدم و حضرت نوح علیه السلام قرار گرفته و لذا به یقین قبر حضرت نوح به غیر از شهر مقدس نجف اشرف در نهاوند یا جای دیگری نمی تواند باشد.
لذا از جنابعالی که در کسوت یک استاد دانشگاه می باشید انتظار می رود تا حداقل مطالعاتتان جامع ، کامل ، علمی و بدون تعصب نسبت به شهر و دیارتان صورت پذیرد.