من بطور غیر مستقیم از استانداردی ها شنیده ام که در بسیاری از محصولات استاندارد رعایت نمی شود
مثلا:
چندی پیش یک شیشه عسل از فروشگاه خریدم ( با یک مارک مشخص) بعد از دو هفته که از مسافرت آمدیم مشاهده کردم عسل مذکورمثل روغن نباتی بسته شده است
به شرکت مذکور زنگ زدم که مساله را حتما پی میگیرم
پاسخ دادند: آدرس بدهید هر نوع عسل مرغوبی که می خواهید برای شما بفرستیم
به فروشگاه مراجعه کردم ( بعد از حدود 2 ماه - چون فرصت نشده بود) مسئولین مربوط بدون حتی ارایه فاکتور مبلغ کالا را به من پرداختند و قبول داشتند عسل تقلبی است
بعد ها دیدم همان برند باز هم در این فروشگاه به وفور عسل عرضه می کند؟؟؟؟؟
پاسخ ها
علي - كارشناس زنبور عسل
||
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۴
دوست عزيز چون اين اشتباه رايج است اين مطلب را درج ميكنم.
بعضي ها به غلط معتقدند كه عسل طبيعي رس نمي كند يا به اصطلاح شكرك نمي زند در صورتيكه عسل طبيعي مانند هر ماده قندي ديگر تشكيل كريستال ميدهد كه به شكلي در مي آيد كه شما ديده ايد.
براي جلوگيري از اين حالت برخي توليد كنندگان عسل خود را تا 80 درجه حرارت ميدهند كه اين عمل باعث شكسته شدن كريستالها ميشود و در نتيجه عسل رس نميكند.
پسي در نتيجه تنها تفاوت ميان عسلي كه رس ميكند يا رس نميكند حرارت ديدن آن است.
در نتيجه عسلي كه خريده بوديد مشكلي نداشته و حتي بهتر بوده چون حرارت نديده بوده و ويتامينهاي خود را حفظ كرده بوده است.
بمن در خصوص شركتي كه شما نوشته بوديد چيزي نميدانم ولي اگر تنها دليل شما براي تقلبي بودن رس كردن عسل بوده دليل موجهي نبوده
براي اطلاع شما در برخي كشور ها مانند روسيه عسل رس كرده مشتريان خاص خود را دارد چون معتقدند كه حرارت نديده
مهندس اون عشلت رو نباس داخل یخچال می ذاشتی!! شکرک زده و خراب نشده. برای اینکه عسل شکرک زده هم مثه سابق بشه اون رو تو هوای اشپزخونه بذار بعد دو روز درست میشه!
پالم که جزئ از مصرف روزانه ایرانیان شده به امار واردات هم نگاهی بندازید بد نیست الان در روغن به اصطلاح سرخ کردنی و نیمه جامد و پنیر و ماست و شیر و....... پالم موجود است نیازی به ازمایشات انچنانی نیست وقتی گلویتان در زمان مصرف می سوزد مطمئن باشید پالم به خوردتان دادند .یادم رفت رستورانها تمام سرخ کردنیشان از روغن پالم است بخاطر قیمت پایین