متاسفم ثمینا رستگاری.. این طرح هیچ محدودیتی برای زنان ابجاد نمی کند جز اینکه به کرامت زن ارزش قایل میشود.جز اینکه به بنیان خانواده ها کمک میکند.ارتباطهای بیجا بین کارکنان زن ومرد چه سودی برای بنیان خانواده ها دارد؟ آن نقل قولی که از امام راحلمان میکنید چه ربطی به ارتباط درمحل کار خانمها و آقایان دارد؟ صبحانه های کاری مشترک و...غیره درموسسات دولتی وغیره بویژه بانکهایمان که با عرض پوزش ، از رنگ موی سر ومانتو ولباس و...بین پرسنل زن ومرد گفتمان میشود چه دردی را دوا میکند ؟ آخرش به کجا می انجامد؟ بگذارید من هم نقل قولی بکنم، از بازنشستگان ذوب آهن اصفهان در مورد همین بحث کرامت زنان در شهرداری که یکسری افراد معلوم الحال را قلقلک داده است، آنان میگفتند قبل از انقلاب با توجه به وضعیت آن دوره خانمهای استخدامی در قسمتهای خودشان کاملن مجزا از آقایان بودن و تنها یکنفر مرد مسوول ارتباط بین قسمتهای خانمها وآقایان بوده و پیگیر نامه های اداری مرتبط بین قسمت بانوان وآقایان میشده و به هیچ وجه این وضعیت اسفبار کنونی نبوده است ،حال ما را چه میشود؟ چرا اینگونه نعره میزنیم که به زنان ما جفا شد! مگر میشود گذاشت تا کشتی عرق شد به فکر نجات بقیه بیافتیم... امیدوارم این کار بسیار ارزشمند شهرداری در موسسات دیگر از جمله بانکها نیز اجراشود... اما خانم ثمینه رستگاری با شما یم. (آندلوس دیگری نسازید). والسلام
سلام.تقریبا تمام مقاله ی خوب آقا یا خانم رستگاری تایید و تاکید می شود. هم تحسین ایشان از آزاد اندیشی آقای مطهری شایسته است و هم تردید ایشان در مورد بعضی از تفکر های آقای مطهری بخصوص موضوع همین مقاله. اینجانب بعنوان یک اسناد دانشگاه با 56 سال سن؛ ضمن علاقه و احترام زیادی که برای مواضع سیاسی و اخلاقی آقای مطهری قائل هستم و ضمن خرسندی از شجاعت ایشان در حق طلبی و راستگویی ایشان؛ در موضوع این نامه ایشان و یا اینکه دو یا سه سال پیش مسئله صیغه دختران و پسران دانشجو را مطرح کردند مشکل پیدا می کنم و احساس می کنم این نکات از طرف ایشان باید دوباره بازنگری و تعریف شود. از نویسنده محترم این مقاله تشکر می کنم .خوب است آقای مطهری اندیشه بفرمایند و ابهام امثال ما را پاسخ دهند. با احترام
من فکر می کنم آقای مطهری می توانستند از عملکرد تفکیک جنسیتی آقای قالیباف بهتر از این دفاع کند و از طرفی خانم رستگاری به نحوه ی دفاع آقای مطهری پرداخته که به نوع خود قابل توجه و تامل می باشد .
مهمترین تذکری که می توان به خانم رستگار داد دستور دینی و اخلاقی اسلام است که حتی المقدور از ارتباط نامحرم حتی صحبت کردن می بایست پرهیز کرد .
اگر در سازو کار اداری امکان تفکیک جنسیتی به طور معقلول و بدور از هرگونه حساسایت وجود داشته باشد چرا نباید صورت پذیرد ؟
ضمن اینکه ما سعی کنیم یک عمل درست و اسلامی را با به چالش کشیدن آن تخریب نکنیم مثل اینکه بگوئیم چرا آقای قالیباف ، بعد چند سال این اقدام را انجام دادند .
این نویسنده عزیز بهتر است در این رابطه و دستورات شرع و ویگی ها انسان بیشتر تحقیق کند و ارتباطات بی معنی بین مبارزه با ظلم، فساد، و قدرت تطلبی و ثروت طلبی را با غریزه جنسی مقایسه نکند.
ماتعدادی آموزگارخانم هستیم که درمدرسه ی ابتدایی پسرانه همراه مدیرومعاون آقا خدمت می کردیم وهیچگاه شاهدمسائلی ازاین دست نبودیم حال باطرح تفکیک جنسیتی وخطرشکارزنان ازهمکار آقا! خانواده وهم جامعه بانگاه بدی به قضیه همکاربودن باآقایون مواچه شدیم.