این قانونی که بخشی از اون را خواندید در ظاهر به نفع اشیای تاریخی و فرهنگی است ولی در حقیقت به ضرر آن . این قانون به ما می گوید اگر گنجی پیدا کردی مال تو نیست ، جرم هم مرتکب شده ای به خارج از ایران ببیر که پول خوبی برایش می دهند.
ای کاش کلکسونر ها به طور رسمی در ایران فعالیت می کردند این طور هم اشیای تایخی و فرهنگی ما در کشور وجود داشت و از مرز ها خارج نمی شد. هم دولت نیاز نبود بابت این کالا ها هزینه زیادی بدهد و هم یک عده پول دار با علاقه به خرید و نگهداری این اشیا می پرداختند.
سال 81 در عمق 12متری داخل چاه حیاط منزلم به تعدادی اطاق و فضای خالی برخوردم 8سال بر روی آن کار کردم تبلیغ کردم و سرمایه ام را در زمینه گردشگری هزینه کردم در حالی است که شهرداری و دیگر ارگان ها هم مساعدت می کردند تا اینکه جهانی شد و مورد توجه همه مردم منبع درامد شد و و پرونده سازی ها شروع شد سرمایه و جوانی انم را برویش گذاشتم.چندین پرونده قضایی که 5سال عمرم را صرف تبرئه کردنش کردم نهایت وقتی شد توریستی و گردشگری حالا با زور و فشار از دستم خارج کردند عده ای نفوذی درامدش را به نفع خودشان مصادره می کنند.امسال ایام نوروز در عرض 2ماه بش از 120میلیون تومان درامدش بود.به خاطر این کشفی که کردم زندان رفتم.بازداشت شدم و مادر بیمارم راهی بیمارستان شد و دچار حمله قلبی شد و خانواده ام در شرایط بد روحی و روانی قرار گرفتند.همه شما حتما شهر زیر زمینی نوش آباد را باید شنیده باشید .به خاطرش مقاله نوشتم در اولین همایش معماری های دست کن در کرمان راه پیدا کرد.به خاطر این کشف به عنوان کار آفرین در برنامه زنده شبکه یک شرکت کردم و از سال 81تا سال 89 شبانه روزی وقتم را صرف همراهی و حضور در این مجموعه برای پذیرایی از گردشگران کردم که به قول دوستی می گفت اگر خانواده شهد نبودم تا الان باید هزار تا کفن پوسانده بودم.جالبه برای اینکه حق الکشفی به من تعلق نگیرد همانهایی که الان مجموعه در اختیارشان هست به راهنماها می گویند به گردشگران محل کشف و شخصی که پیدا کرده به دروغ کسی دیگر را معرفی کنند.حالا پیدا کن پرتغال فروش را.با تشکر حسین میرزاجانی نوش آبادی کاشف شهر زیر زمینی نوش آباد
مرد مومن اگه بخوان حق جویندگان رو بدن ملت با بیل و کلنگ به جان میراث ملی میفتن.
باز الان جویندگان حرفه ای و کار بلدند واشیا را سالم تر از خاک بیرون میارن.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
به نظر من این موضوع درستیه. در حقیقت، میراث فرهنگی باید به کسانی که محلهای باستانی کشف نشده را اطلاع می دهند پاداش متناسب با ارزش آن محل یا اشیا بدهد. مردم عادی نباید اقدام به حفاری نمایند چون حفاری برای اشیا و بناهای باستانی کاری تخصصی است.
البته من بعید می دانم دولت ما در این زمینه اقدام قابل توجهی نماید. سالهاست که از این داستان می گذرد. در چنین مواردی، وقتی هم می خواهند پاداش تعیین کنند، آنقدر خست به خرج می دهند که کسی استقبال نمی کند. دست و دلبازی مسئولین در جاهای دیگرست.
با سلام مشكل اينجاست كه موزه داري بلد نيستيم تا از عتيقه پول دربياوريم وتوجيه اقتصادي داشته باشيم براي همين ميگزاريم صادر شود ولي اگر زماني توانستيم در هر شهر بزرگ لاقل 50تا موزه داشته باشيم انوقت قدر تاريخ را بهتر مي دانيم وگرنه كه لوح كوروش ندادند كه ندادند
خوب دولت ما که عرضه نداره اینا رو کشف کنه حداقل بیان به قیمت خوب بخرن و اینقدر شاهد خروج قاچاقی اشیا ارزشمند تاریخمان نباشیم 30 سال داریم گزارشهای تکراری میشنویه فلان اشیا بوسیله قاچاقچیان از کشور خارج شده و سر از فلان کشور در آورده ! اونهائی که داره کشف میشه یک صدم اون چیزائی که خارج میشه نیست خدا خیرتان بده اگه دلسوز این چیزا هستید یه فکر اساسی بکنید !
ای کاش کلکسونر ها به طور رسمی در ایران فعالیت می کردند این طور هم اشیای تایخی و فرهنگی ما در کشور وجود داشت و از مرز ها خارج نمی شد. هم دولت نیاز نبود بابت این کالا ها هزینه زیادی بدهد و هم یک عده پول دار با علاقه به خرید و نگهداری این اشیا می پرداختند.