سرکار خانم پورایرانی خسته نباشید ممنون که با دلسوزی از حیوانات حمایت می کنید اگر لازم باشه در حد توان حمایت مالی از این کار خوب شما میکنم. موفق و پیروز باشید و از آزار و اذیت ها دلگیر نشید کار که برای خدا باشه با حرف بنده های ناآگاه خدا انسان دلسرد نمیشه.
آقا بانوي خوب بودن چه ربطي به ايراني بودن و يا ترك و فارس بودن داره كه يه عده نوشته ايد آفرين بر شما بانوي ايراني خوب، فرهيخته ، دلسوز و چي و چي و چي ...!؟ بايد گفت: آفرين بر شما كه الگويي براي انسانيت و فداكاري (در راه حيوانات كه مخلوق خدايند) مي باشيد
سال 1386 متوجه شدم بچه گربه ای را کبوتربازان مجروح و دست و فک اورا شکسته اند.خلاصه کلام مدت یکماه جهت مداوای اوبه دامپزشکی مراجعه می کردم و درموقع مراجعه دام پزشک می گفت بدن گربه عفونت کرده و بیا اورا ازبین ببریم خدا شاهداست هرلحظه که این کلمه تکرارمی شد اشک از جشمان گربه بیرون می آمد.خلاصه کلام با اصرارورزیدن اینجانب گربه پس ار مدتی خوب شد.ومن باخانواده باخیال راحت راهی شمال شدیم ، که روز دوم در دریا عضلات دست و پایم خیلی بعد گرفت که حتی یک مترهم نمی توانستم شنا کنم و به ساحل حودم را برسانم و هرچه درخواست کمک می کردم بعلت ازدحام و شلوغی ساحل کسی متوجه سرو صدایم نمیشد.و اشد خود را خوانده و دیگر امیدی به زنده بودن نداشتم و درآخرین لحظه به یادگربه ای که این همه زحمت برایش کشیدم تازنده بماند افتادم و ازخداخواستم به خاطر کمکی که به حیوان نموده ام کمکم کند .که به یکباره 3 جوان تهرانی باتیوپ به نجاتم شتافتند و درحالی که ازترس سکته کرده بودم و چهره ام سیاه شده بود مرا به ساحل انتقال و از آنجا توسط دوستان به بیمارستان انتقال یافتم. پس بدانید کمک به هرنوعی که باشد ازچسم خداوند دور نخواهدبود.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۸
کلید اسرار (این قسمت گربه)
سام
||
۱۹:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۸
آقای ناشنای مجبور نیستی حتما کامنت بگذاری یک کم مطالعه دینی داشته باش حرف این آقا رو می فهمی
ابراهیم
||
۱۹:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۸
یک کمی به درست نوشتن کلمات هم دقت کنی اونوقت با توجه به کمکی که به گربه کرده بودی میشه گفت کارت درسته
مثلا" بد نوشته شده بعد
خودم - حودم
اشهد - اشد
چشم - چسم
نوشته شده ، البته از کلید space
هم بایستی استفاده بیشتری میکردی تا فاصله بین کلمات هم رعایت شود
باقی بقایتان و اگه بعد از این درست بنویسی جانم فدایتان
حسن
||
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۸
ناشناس يعني مي خواهي اينو هم مسخره كني؟ بنظرت خوبي به حيوانات رو خدا نمي بينه؟
یاشاسین آذربایجان.....