آقا دادگستر، هنوز لبخند هایی که سر کلاس به لب داشتید، مهربانی هایتان، آرامش و متانتی که داشتید، همیشه نفر اول صف اردو های جهادی بودید، را نمی توانم هیچ وقت فراموش کنم.
امروز نا خودآگاه همه این خاطرات جلوی چشمم آمد، بغضم امان نداد، اشک بود و اشک...
خدا را گواه می گیرم که شما یکی از شریف ترین مردانی بودید در زندگیم دیدم.از خدای مهربان سپاسگزارم که لیاقت شاگردی شما را به بنده داد.
نبودنتان هنوز در باورم نمی گنجد.
خداوند گلچین روزگاراست . مادریکی از دانش اموزان دبیرستانی فارغ التحصیل سال 82 هستم امروز با عشق و ایمان قلبی برای تشییع جنازه مردی وارسته ای رفتم که منش و رفتارش وسنگینی سلوکش درس می اموخت
حقیقتا خدا گلچین روزگار است او مال این دنیای خاکی نبود و زود پرکشید ازخدا برای خانواده گرامی اش صبر و شکیبایی آرزومندیم
خدا ایشان را غریق بهار رحمتش بگرداند حقیقتا این گونه افراد در جامعه ما تعدادشان زیاد نیست، اینان طلا هستند اما قیمتشان ناشناخته، دریا هستند و دیگران تشنه معرفت و ایثارشان، از زلال چشمه های معارف سیراب بودند و به این دنیای دون چشم طمع ندوختند، ثروتی از مال و منال این جهان نیاندوختند و سر انجام به همرزمان خود یعنی عارفان پیراسته دوران دفاع مقدس پیوستند.
باسمه تعالی
رحلت تأسف برانگیز بسیجی عارف و مربی ربانی، مرحوم حاج حمید دادگسترنیا که آفریننده ی سبک نوینی برای نظام تعلیم و تربیت در کلاس انقلاب اسلامی بودند و شالوده ی مجتمع آموزشی و پرورشی میزان را بر اساس مبانی برخاسته از سرچشمه زلال وحی، مکتب امام خمینی و اندیشه های معمار تمدن نوین ایران اسلامی، مقام معظم رهبری، طراحی و تعبیه فرمودند و با انتخاب منطقه عملیاتی فتح المبین برای اعزام فارغ التحصیلان و دانش آموزان مجتمع میزان به اردوهای جهادی، ارتباط هوشمندانه همیشگی را با محرومان برای محرومیت زدائی فراهم ساخته و امکان التذاذ خدمت را برای دانش آموزان و فارغ التحصیلان و پیشرفت را برای روستاهای شهرستان شوش، فراهم فرمودند، به تمام اعضای فهیم و مسؤلیت شناس نظام تعلیم و تربیت، بویژه ابوی مکرم ایشان که از معلمین ماندگار میهن اسلامی هستند، تسلیت می گوید و تعزیت می دارد. روحش شاد و سلوکش جاودانه باد.