با سلام مشكلات غير تكنيكي ايران مانند خستگي بي حوصله بودن عصبيت نداشتن فكر در ي كنار خطاها سرويس دوضرب اين تيم پرسابقه را باچالش دچار كرده بود استراتژي ضربت محكم وجال خالي و... بايد بافكر باشد كه هر وقت همرا با فكر بود نتيجه مي گرفتيم
به نظر من که حضور سیاستمداران کشور در این مسابقه کار درستی نیست چون فشار روحی مضاعفی روی بچه ها وارد می کنه...چه بسا افت کیفیت بازی دیشب هم به این دلیل بوده.
جریان ترویج حرف های چرت و چرندی حتی در سیما شروع شده که اشاره داره که کواچ حالا خیلی هم موثر نبوده و خود بازیکنان هم ....
ببینید، این حرف ها وقتی نشانه های قدرت و غرور وجود شما را در بر بگیره، رفتاری غیر اخلاقی و چیزی جز قدر نشناسی نیست.
یک مربی حتی با بهترین بازیکنان هم اگه فقط سهم کوچکی در ایجاد اعتماد به نفس یا جلوگیری از تنش درون تیمی یا ترس و اضطراب داشته باشه، باز هم مربیه بزرگیه. کارای بیشتری انجام داده باشه که دیگه هیچ.
از بزرگان این رشته تقاضا دارم تا منصفانه تر حرف بزنند.
چرا تیم ایران روانشناس نداره تا قبل از بازی های حساس تیم ایران را از نظر روحی اماده کنه ؟ تمام تیم های بزرگ دنیا تیم روانشناسی دارن تو رو خدا دیگه در والیبال که حالا به نوعی حرفه ای شدیم اماتور نباشیم و گدا بازی در نیاریم
خیلی بده که داریم قدر نشناس میشیم کارشناس میگه کواچ از تیم پایینتره بابا با همین کواچ برزیلی رو بردیم که با ولاسکوی بزرگ نبرده بودیم.
یا میلاد عبادی پور اگه ازش استفاده نکنه و همون بازیکنای ثابت رو استفاده کنه خب خسته میشن و خداییش این بنده خدا هم داره سعیش رو میکنه.
کاش یه کم قدر شناس باشیم این تیم رویای حضور در جام جهانی رو تبدیل به قهرمانی در جام جهانی کرده باید به احترامشون کلاه از سر برداریم.