عمده این دلایل مربوط به کشورهای توسعه یافته است تا ایران.
در ایران مسئله اصلی مسئولیت پذیری والدین است که نقش زنان هم پررنگ است. راحت طلبی غیر واقعی (چون لذتهای واقعی که از مواهب زندگی نمیبریم) و آزاد بودن از هر قید و بند، معضلی است که همه را به این سمت سوق داده است.
- دلايل جمعيتي و محيطي: در حال حاضر حدودا 153 ميليون کودک بيسرپرست در دنيا زندگي ميکنند. حتي در صورت انتخاب گزينه داشتن فرزند ميتوان يکي از اين کودکان را به سرپرستي گرفت.
ای حالی میده وقتی پیر میشم دور و برم شلوغ باشه بچه ها و نوه ها دوروبرم باشن بیان بگن بابا پول میخوام من هم کمی غر بزنم و قیافه بگیرم و بهش پول بدم
البته اینها همش رویاست چون 33 سالمه مجردم تا 40 سالگی بتونم ازدواج کنم دیگه ممکنه توان جسمی برای آورن یک بچه هم نداشته باشم
آخخخخ آرزوهامونو به گور خواهیم برد کجایی ممد جفررررررررررر؟؟؟ کجایی بندری؟؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر از مطلب درج شده . لطفاً به عوامل تربیتی که از ابعاد اجتماعی محسوب میشود هم عنایت داشته باشید. دختران خانواده هایی که پرجمعیت میباشند مسلماً خیلی آسانتر زیربار مسئولیت مادری و پذیرش این نقش الهی و اجتماعی میروند تا دخترانی که مادرانشان تعداد کمتری فرزند آورده اند.
مشكلات افزايش بي رويه جمعيت در دهه شصت همه مردم در تمام زمينهها دارند لمس ميكنند و دوباره به وضع برگشتن عاقلانه نيست. اگر چنانچه از خانواده هاي پر جمعيت فعلي بررسي بعمل آيد خيلي خوب است و همچنين بررسي شود فرزندان اين خانواده ها الان در اجتماع چه كاره هستند.
زن شاغلی که بچه دار میشه مشکلات زیادی براش به وجود می آید. به خصوص برای کسی مثل ما که دور از خانواده ها زندگی می کنیم. بعد از تمام شدن مرخصی زایمان نمی دانیم بچه را کجا بزاریم؟
قدیما پدر و مادر و تازه عروس دوماد و همه و همه باهم تو یه خونه بودن و کمک حال همدیگه و بچه ها رو باهم بزرگ می کردن الان چی؟؟؟؟ خدا یه دختر ناز و خوشگل بهم داده شکر ولی حقیقتاً سرویسمون کرد.... نه شب داریم نه روز... به خاطر اینکه توشهرمون کار نبود مجبور به مهاجرت شدیم..... پول دوتا قوطی شیر خشک و دوتا پوشک واسه مصرف دو هفتش شده اندازه یارانه یه ماهش که اونم چهار ماه دیرتر دادن ... هنوز بگم؟