انتشار محتوای توهین آمیز به هر فردی، در هر فضایی میتونه اتفاق بیافته. اگر وایبر و واتس آپ هم نبودند این پیام ها میتونست در قالب اسمس هم منتقل بشه. اسمس رو هم که فیلتر کنند، باز هم راه های دیگه ای هست. از قدیم گفتن: در دروازه رو می توان بست، اما...
باید به جنبه های مثبت این شبکه ها هم توجه کرد. وایبر یکی از بهترین و ارزان ترین ابزارهای ارتباطی است، خصوصا برای خانواده هایی که عزیزانشون در خارج از کشور هستند و هیچ کس حق نداره اونها رو از این امکانات محروم کنه و در این شرایط بد اقتصادی هزینه های گزاف تلفن رو به خانواده ها تحمیل کنه.
ممنون از مقاله تون! من از در منزل و محل کار از سه ISP مختلف استفاده می کنم و باید بگم که واقعا در قیاس با حتی شهری کوچک در اروپا و شرق آسیا پایتخت کشور ما اسفناک ترین وضع ممکن رو داره! من قصد زیرسوال بردن وزیر محترم رو ندارم صحبت از فیلترینگ هم نمی کنم ولی چه شد این همه وعده ی اینترنت پرسرعت؟! ایشون هنوز برای عملی کردن وعده های ماه های اول وزارت که با این همه تاکید داده می شد هیچ اقدامی نگردن حداقل نتیجه ای قابل مشاهده نیست.
و دریغ از یک سوال خشک و خالی مجلس در مورد این وعده ها!
با ورود فناوري اطلاعات در صنايع مختلف و جايگزيني روباتها به جاي عوامل انساني اشتغال زايي در اين حوزه ها روز به روز محدود تر مي شود و تنها صنعتي كه در اين بين به سرعت در حال بسط و استيلاء است فناوري اطلاعات و به ويژه اينترنت است . سوال اساسي اينجاست ؛ آيا در تصميم گيري هايي از مانند مقاومت در مقابل سرعت اينترنت و فيلتر كردن و.. واقعاً دورنماي صنعتي كه قرار است بيشترين سهم را در اشتغال نسلهاي آينده بازي كند در نظر گرفته مي شود؟