طرح خیلی خوبیه . اگر می شد قاچاقچیان مواد مخدر. فروشندگان . مصرف کنندگان . اشرار . مهاجران غیر قانونی دستگیر شده را بکار اجباری و مجانی در این طرح محکوم کرد . هم دیگه دست از اعمال خلافشون بر می داشتند هم بو دجه زندانها کم می شد و هم دیوار ساخته می شد و هم بودجه این دیوار از بیت المال هزینه نمی شد
اسلام وتشکرازپیشنهادشماکوگوش شنوا اگراجراشود آنهایی که یک شبه میلیلردرمی شوند چه کارکنند تازه افغانهایی که بصورت قاچاق واردکشورمی شوند وبرای اتشغال ارزان هم ازکارفرما وهم ازکارگر کارمزدمی گیرند چه کارکنند عزیز من مواظب باش ترورت نکنند
بنده به عنوان کسی که سالها دراستان سیستان وبلوچستان زندگی کرده ام ذکر این مطلب رابه مسئولین خدوم ضروری می بینم که انسداد مرزها زمانی موفق است که جهت اشتغالزایی هموطنان عزیز مرز نشین تدبیری صورت پذیرد درغیر این صورت افرادی که کار اصلیشان قاچاق سوخت است -وبنده درمواجه حضوری ، اکثرآنان راانسانهای شریفی دیدم که به خاطر بیکار بودن روی بدینکارآورده بودند وبه خاطر وجدان پاکشان به سمت حمل ونقل مواد مخدر نرفته بودند - روبه تجارت مواد مخدر آورده ویابراثر تبلیغات دشمنان جذب گروههای افراطی وتکفیری می شوند
بهترين راه براي انسداد مرزها اين است كه اين بار را بر دوش نيروهاي نظامي بگذاريم و صرفا نيروي انتظامي را متولي آن ندانيم يعني تيپ ها و لشكر هاي ارتش و سپاه به جاي اينكه در پادگانهاي شهري توان شان هدر برود بر اساس يك برنامه مثلا دوره هاي يك ماهه در مرز مستقر شوند و هرماه جايشان را به يگانهاي جديد بدهند. چطور ما در زمان جنگ مي توانستيم 1200 كيلومتر مرز را كنترل كنيم ولي الان نمي توانيم؟
كاملا با نظر شما موافقم. به نظر مياد كه اين كار مزاياي ديگري هم داشته باشد از اين قرار كه استفاده از نيروهاي بومي براي انجام عمليات بستن مرزها باعث كارآفريني در اين مناطق كه از محروم ترين مناطق كشور مي باشند شده و گامي براي ارتقاي سطح زندگي هم ميهنان مرز نشين برداشته مي شود.
به قول تابناک ، مسئولان با وقوع نا امنی در مرزها به فکر انسداد و تامین امنیت مرزهای کشور می افتند و سالانه بودجه های هنگفتی صرف این امر می شود این در حالی است که راههای دیگری علاوه بر انسداد مرزها وجود دارد :
به عنوان نمونه در استان ایلام که بیشترین مرز را با کشور عراق دارد یکی از امن ترین نقاط کشور محسوب می شود ، کمترین سرمایه گذاری برای امنیت هم انجام نشده است و فقط مردم هستند که امنیت را برقرار کرده اند در نقطه صفر مرزی ایلام در منطقه میمک مردم با استفاده از آبی که به کشور عراق رفته و هدر می رود اقدام به احداث باغ در مناطق عملیاتی کرده اند و عده زیادی هم در انجا ساکن شده اند ولی متاسفانه به جای آنکه مسئولان استانی و کشوری آنها را تشویق کنند و امکانات در اختیارشان بگذارند متاسفانه مانع کارشان هم می شوند و مسئولان مرزبانی هر ساله باغداران را مجبور می کنند به دایره تشخیص هویت برای انگشت نگاری و دریافت گواهی عدم سوء پیشینه بروند ، از جهاد کشاورزی گواهی بیاورند ، شورای بخش آنرا تایید کند ، و مبالغ زیادی هم بپردازند و برای برداشت محصول هم تنها صاحب کارت مجاز به تردد در مرز است و افراد دیگر نمی توانند به انجا مراجعه کنند و صاحب باغ نمی تواند برای افراد خانواده اش کارت بگیرد تا در موقع برداشت محصول یا کارهای باغ به او کمک کنند چون که شرط صدور کارت داشتن سند مالکیت است این کارها عملا باعث می شود که باغداران زمین های خود را رها کنند تا این مناطق مامن مناسبی برای اشرار و عوامل نا امنی و قاچاق کالا شود.
از مسئولان محترم تابناک تقاط می شود این مساله را مورد بررسی قرار دهند و از مسئولان محترم مرزبانی ایلام دلیل این سخت گیریها را جویا شوند.
اگر مرز را ببندند تابناک جان رانت قاچاق سوخت را کجای دلمان جا بدیم. آقایان خودشان بهتر از همه میدانند ولی افسوس رمز یا حسین (ع) را سالهاست که فراموش کرده اند سیاسیون ما !!! اما مرزبانانمان ما هدیه جانشان این رمز را عاشقانه سینه به سینه منتقل میکنند تا شاید روزی پیدا شود گوش شنوایی در مجلس!