نان سنگک احتیاج به تنور سنتی دارد نه این تنورهای
ماشینی که یک نفر همیشه جارو به دست باید دوده
تنور را از آن پاک کند . ضمنا بسیاری از شاطرهای
نانوایی عدم مهارت در پختن نان را با خراب بودن آرد
توجیه می کنند .
سلام
ما نانوايي داريم
قبل از اين گراني به اصطلاح 30 درصدي! قيمت هر كيسه آرد 20 تومان بود اما الان 52 تومان شده و البته افزايش حقوق كارگران و شاطر به كنار!
با اين اوضاع نانوايي ها هم در معرض ورشكستگي قرار خواهند گرفت!
شاطرای نانوایی که ماشینای 150 میلونی به بالا سوار میشن و افتادند تو خط بساز و بفروشی دیگه قانع به این قیمت ها نیستند بهتر ه بجای اونا از شاطر های افغانی استفاده کنند
کم کم با این نرخ نان در کشور بعید نیست امثال زان والژان ها در کشور زیاد شوند.باید یک ویکتور هوگو ایرانی کتاب بینوایان ایرانی بنویسد.البته اگر زان والزان فرانسوی برای دزدیدن یک قطعه نان اون همه مصیبت وبدبختی کشید ارزشش را داشت .ولی برای این نان وطنی که از خمیر ترش وآرد بی کیفیت ونانی که تازه هست باید اونو مصرف کنی وبهداشتی هم نیست وموی دست انسان مثل رشته فرنگی در تاروپودش مشاهده میکنی .بنظر من گشنگی بکشی بهتر از اینست که بشی ژان والژان ایرانی.
نان ایرانی بی کیفیت ترین نان میباشد.حیف پول که بدهی.
بربری 500 تومنی شده 700 این یعنی چند درصد؟ 34 یا 40؟ تازه اگه 700 بدن و غر نزنن و اگر وزن را 600 گرم کرده باشند که نکرده اند
واقعا برای این دولت متاسفم که از همه بیشتر به بقیه فحش داد و از همه کمتر کار کرد برای مردم مستضعف