مثل اینکه بعد از گذشت ٥٠سال از عمرتان یک نفر به شما بگوید از امروز نام تو مصطفی نیست و مثلا علیرضاست.
اصل مطلب همین است.
از نظر قانون هم هر شخص فقط یکباردرعمرش حق تعویض نام دارد. وگر نه مسخره بازی می شود.
اگر اسم آفریقا نا مناسب بود، توجیهی داشت. وگرنه کارهای مهم را رها کنیم بریم دنبال بازی با اسامی خیابان ها و ...
من هم ساکن همین جردن (حالا نلسون ماندلا) هستم. با تمام احترامی که برای وی قائلم، و صرفنظر از اینکه ایکار درست است یا غلط چند تا ازاین کشورها از نام مفاخر ما در نامگذاری اماکنشان استفاده کرده اند. مسولین ما واقعا" شهر و کشورشان و مردمشان را دوست دارند!
به نظر من اسامی باید جوری باشه که به شخصیتهای بزرگ ما توهین نشه. مثلا میدان امام حسین (ع) ، بلوار امام علی (ع) یا مثلا کوچه شهید .... مردم در مکالمات روزمره این اسامی رو کامل نمیگن و وقتی جمله منفی میخوان راجع به اون خیابون یا میدون بگن خیلی بد میشه. مثلا میگن .... خیلی شلوغه خیلی کثیفه ازش بدم میاد نمیاد دقیق بگن میدون ... خیلی بده راحت اسم اون بزرگواران رو مثل نقل و نباب به زبون میارن و این تو فرهنگ ما بده. این اسامی به نظرم شأن و منزلت بزرگواران رو پایین میاره نه اینکه بالا ببره. بهتره اسم های مذهبی و شهدا رو از روی خیابونها و میدونها بردارن .
به نظر من تغییر نام خیابانها نادیده گرفتم هویت آدمها، شهرها و خیابانها است. اگر ذره ای خاطرات آدمهایی که تو اون محیط بزرگ شدند کار کردند و .. براشون مهم بود این کار رو نمی کردند. آدمها بدون خاطراتشون هیچی نیستند.
ای آقا ، متاسفانه مسئولین ما چه کاری به مردم دارند ، و هر کدام دارند جداگانه راه خودشان را می روند. شورای شهر می خواهد با این کارهایش چه مشکلی را حل کند؟
مهم این که در کلام چی میگیم
ارزش نلسون ماندلا برای ما بیشتر از این که یه خیابون به نامش صدا کنیم
سر ماندلا
ته ماندلا