آیدین
|
Turkey
|
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۷
متاسفانه صدای ایرانی در جهان شنیده نمیشه مثل صدای غیر تهرانیها در ایران. همینه که هر چقدر هم مسولان وزارت کشور بخوان تلاش کنن که این توجیه رو بیارن باز فایده ای نخواهد داشت!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۷
بنده میگویم شما فکر کنید
این گروگان گیری با هماهنگی سرویس جاسوسی بریتانیای کبیر انجام گرفته و برای انجام آن و چسباندش به ایران چه کسی بهتر از یک مهره مناسب؟
از اگر بپرسید میگویم همان موقع که به او تابعیت میدادند او را برای چنین روزی در نظر داشتند وگرنه متخصص در صف انتظار اقامت بسیارند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۷
اینو برای روزنامه ورادیو تلویزیون استرالیا بگین اگه ازادی باشه انها افکارعمومی خودشونو روشن کنند/کم عقل
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۷
در غرب دروغ یا راست ذاتا معنا و ارزشی ندارد. بلکه در ذیل ابزاری بودن و مفید بودن (البته به معنای سود آور بودت) معنا پیدا می کند. کلا غرب و مخصوصا رسانه ای که نماینده شاخص این ویژگی هاست، یعنی بی بی سی به هیچ وجه برای رضای خدا راست نمی گه و هر جا به نفعش باشه راست و یا دروغ میگه. حدیثی هست که می گه منافقین (کسانی که راست و دروغ را به نفع خود مخلوط می کنند و البته به عنوان دروغ گو شناخته نمی شوند) از کفار بدترند.
ناشناس
|
Serbia
|
۱۹:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۷
به جای این حرف ها یه کم با مردم استرالیا ابراز همدردی کنید و بگید در صورت لزوم با پلیس استرالیا همکاری میکنید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۷
حالا خوبه یک عده از این روشن فکرنماها ننداختن گردن امر به معروف و نهی از منکر. خداییش بیشتر از اسیدپاشی به این قضیه ارتباط داره!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۷
جالبه در استانه بازیهای قهرمانی اسیا که در استرالیا انجام می شوداین اتفاقات می افتد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۷
یعنی حالا اگه یه کار خوبی کرده بود، شما نمی گفتین ایرانی
تو بوق نمی کردین ایرانی ایرانی ...
بردیا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۷
ایشان در ایران کلاه برداری کرده بعد جیم فنگ زده رفته،آیا دولت استرالیا که از استردادایشان به ایران ممانعت بعمل آوردند غرامت طلبکاران را خواهد داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۷
به باور ما،دولت استرالیا به دلیلی هدفمند به این رپانی پناهندگی داد ،برای چنین روز هایی وگرنه در کدام کشوری یک نفر ادم می کشد،ازار جنسی و کلاهبرداری در پرونده اش دارد و او را با وثیقه!؟!؟! ازاد می کنند؟ پس داستان چیز دیگری است و وزارت امور خارجه باید یک کنفرانس خبری بدهد و از خبرنگاران خارجی دعوت کند و داستان را بگوید.
نظرات بیشتر