نکته جالب اینه که باز هم واردات ماشین کم که نشده هیچ یک و نیم برابر شده
یک بررسی کوچولو نشون میده که واردات نون مردم تقریبا برابر است با ماشین بچه پولدارا
واردات محصولات كشاورزي به كشور يعني آب مجازي وارد نمودن با توجه به بيلان منفي آبهاي زيرزميني در اكثر دشتهاي كشور و وضعيت بحراني آب اقتضا مينمايد محصولات با نياز آبي بالا در كشور كشت نشود و به جاي آن محصولات با نياز آبي پايين و عملكرد بالا و ارز آوري بيشتر (زعفران - زرشك- عناب-گل محمدي و ..... ) كشت شود و محصولات با نياز آبي بالا كه همان آب مجازي ميباشد وارد شود.
استقلال آزادی جمهوری اسلامی.
استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی ؟
به هر کدام چه نمره ای می دهیم؟
آزادی؟
جمهوری؟
و از همه مهمتر که برای همین انقلاب کردیم: اسلامی؟
چند نمره دارند؟
جامعه اسلامی یعنی : بدون اختلاس - بدون فساد اقتصادی - بدون فساد جنسی - بدون فقر - بدون تبعیض - و.....
آیا آرمان امام و شهدا در طول سی و چند سال چقدر محقق شده است؟
ایا در سی سال آینده نیز راه گذشته را طی خواهیم کرد؟
آیا عزمی بر تغییر عمل کرد خود داریم؟
آیا مسئولان کار دان و مورد اعتماد و اسلام گرا و نه منافق و بی سواد و رانت خوار به تعداد لازم برای اداره مملکت از این جامعه بیرون خواهند آمد؟
ایا اشتباه های ما در شخص اول دولت مانند بازرگان - بنی صدر - رفسنجانی - خاتمی - احمدی نژاد که هر کدام به ادعای عده ای یا همه به جای آباد کردن خراب کردند تکرار خواهد شد؟
امید چیز خوبی است اگر باقی مانده باشد.
مطلب یکطرفه و غیرکارشناسی است. اگر دولت فرمان می داد و کشت اقلام غذایی ده برابر می شد که دیگر غمی نبود. کشور ما با مشکل کم آبی روبروست و کشت برخی محصولات استراتژیک از جمله برنج در توان ذخایر آبی کشور نیست. دولت که نمی تواند برای کاهش آمار واردات مردم را گرسنگی بدهد.
گزارش شما در مورد برنج غیر کارشناسی میباشد در کشور که اب برای مصرب شرب هم کم دارد کشت محصولی که مصرف اببالایدارد خیانت محصوب میشود ولی به این معنی همنیستکه کشاورز بیجاره مشود بلکه با کشتهای جایگزین مثل زعفران در اختیار کشاورزان قرار گیرد.
درموردپاراگراف آخرگزارش بایدنویسنده متوجه شود دراستانهای اعلامی جهادکشاورزی هزینه جمع آوری آب برای تولیدبرنج بیش ازسه برابر ارزش برنج تولیدی است ودرصورت اجرای باغداری دراستانهای فوق ضمن اشتغالزایی درآمد زیادی برای روستایی ها ایجاد میشود