یادمان باشد این جمله( که از ماست که برماست)این هیاهو وغوغا برای چیست اینها با اسلحه فرانسوی و انگلیسی وامریکائی سالهاست در سوریه وعراق لبنان جنایت میکنند اینها خفه شده بودند وحال
الحق که راست می گی !!!!!
ولی من در عجبم که وقتی از هولوکاست انتقاد و قلم می زنیم و تحقیق می کنیم خیلی بده و همین کشور آزاد فرانسه جریمه و زندان برایش در نظر گرفته ولی اگر بیاییم اعتقادات میلیونها مسلمان را مسخره کنیم و با کمک کشور های دوست در کشورهایشان دودسته گی و جنگ راه بندازیم خیلی خوبه !!!! اگر چه ما داعش و تندروها را قبول نداریم .
محمد
||
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
برادر کسی منتقدین هولوکاست رو ترور نکرد!
پاک باد جهان از کسی که پاسخ قلم را با گلوله می دهد.
کسی که به این کاریکاتوریستا هنرمند میگه و به عنوان قهرمان آزادی اسم می بره یا مفهوم این لغات رو نمی دونه یا کارای کثیفشون رو ندیده. همون پروفایل صفحه توییترشون کاریکاتور بسیار زشتی از حضرت مریم در حال به دنیا آوردن عیسی هست که میتونین برین ببینین بعد نظر بدین.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۲:۰۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
واقعا کارشون شرم آوره
متأسفم
بزرگش ندانند اهل خرد/هر آن کو که نام بزرگان به زشتی برد
دنیا نباید به سمت خشونت کشیده بشه. اونم از نوع قتل و ترور.