سلام به همه، خدمت همه دوستان عرض کنم نظر من اینه که اینجانب در خصوص مسائل استراتژیک به رهبری توجه دارم تا زمانیکه ایشان مطلبی در خصوص مسائل هسته نگویند که مغایر با عملکرد دولت فعلی باشد ،چیزی برای گفتن ندارم بنابر این دوستان ولایتمدار سکوت کنند و به مقتدای خود توجه نمایند.
باید فواید داشتن و نداشتن آن را سبک و سنگین کرد. اگر ایران قدرت نظامی خود را با تجهیزات به روز تقویت کند با توجه به وسعت کشور و نیز نسبت جمعیتی و بعلاوه تجارب ایرانیان در جنگ، بازدارندگی کافی خواهد بود. اما فقط در نظر بگیرید که پول نفت وجود ندارد، متاسفانه پول در سایر زمینه های صنعتی نیز بوجود نخواهد آمد زیرا نیاز به سرمایه هست. فرض کنید در زمینه گاز، میعانات گازی و پتروشیمی بخواهیم جبران کنیم، از کجا باید تامین سرمایه شویم وقتی که تا بیخ گوش تحریم هستیم. حال وضعیت بحران آب که در ایران بدتر از یک جنگ خواهد بود و نیاز به حداقل سرمایه گذاری 10 تا 15 میلیارد دلار در سال داریم تا وارد بحران وحشتناک نشویم، بعلاوه بیکاری که معضلی است که همانند سرطان همه چیز را نابود می کند، در نظر بگیرید. مشخص است که اگر قرار بر ادامه تحریم باشد، آن طرفش چیزهایی خواهد بود که هر کسی می تواند حدس بزند. کمی ضعیف شدیم، عربسنان و بعضی کشورهای دیگر، متحدین ایران را در هم شکستند و حتی اگر بتوانند از ایران هم نمی گذرند. مردمی از کشورشان و نظام و دولتشان حمایت می کنند که احساس کنند در داخل کشورشان زندگی آبرومندی دارند؟ آیا یا تحریمها به سمت بی آبرویی خانوارها با سرعت نجومی حرکت نکردیم؟ مسئولین باید کاملا واقع بین باشند و بدانند که در دنیای امروز شعار بی معناست. نیاز به شطرنج بازان حرفه ای داریم و گرنه شکست می خوریم. روسیه را ببینید که چگونه گرفتار تحریمهای ابتدایی شده است؟ آیا ما قدرت و جایگاه روسیه را داریم؟ همین روسیه با کمی تحریم بیشتر کاملا متلاشی می شود. پس باید عقلانی رفتار کرد. آقای روحانی خود یک روحانی در درون نظام است. ببخشید اگر قرار باشد مشکلی برای نظام ایجاد کند، در واقع برای خودش ایجاد کرده است. ان شاالله که مسئولین کشور در رفتن به راه درست، همگی واقع بین و تیز بین هستند و مشکلات جامعه را به خوبی درک می کنند.
"یک اقدام معمولی انجام دهید. مثلاً بین کارشناسان اختلاف می اید که برق اتمی بهتر از برق ابی است یا بالعکس.اما یک موقع هست که قدرت های بیگانه می خواهند تحمیل کنند که چه تصمیمی بگیریم یا نگریم. آن وقت بحث استقلال کشور و ..."اگر استقلال کشور با باج دادن به روسیه ویا چین محقق می شود ودریای خزر به همین بهانه به دیگر کشورها می دهیم این استقلال است ؟یا وطن فروشی همراه با لجاجت ؟
اگرقرارباشدبرای استفاده ازانرژی هسته ای بااجازه آمریکاواسراییل و....باشددیگرفاتحه استقلال وامنیت واین همه خون دادنهاوزحمتهاخوانده شده است اگر آنهافردابگویندلازم نیست اصلافلان چیز دیگر راهم داشته باشیدبایدحرفشان راگوش کنیم آمریکابارهاگفته که درتمام مسایل امنیت وصلاح رژیم صهیونیستی را مدنظردارداسراییل هم تاکنون بهترین دانشمندان این کشور ترورکردتابه هدف خودش که جلوگیری ازرسیدن دستمان به حقوق هسته ایمان بودممانعت بعمل آوردآیاسزاواراست حالابرای رسیدن به حق خودمان رفراندم برگزارکنیم بازهم جای شکرش باقی است هنوز رهبری حرف دل مردم راکه ایستادگی درمقابل اجانب است میزنندبعیدنیست فردایکی هم پیداشود وبگوید اصلا بیایید برای ادامه انقلاب وآزادی واستقلال وادامه عزت وشرف یا نوکرآمریکابودن رفراندوم برگزارکنیم درب مسجد بازاست حیای گربه کجارفته
اگر همه پرسي براي مسائلا مهم سياست خارجي يا سياست هاي كلي كاربرد ندارد و نمي شود از لبو فروش يا راننده تاكسي اين مسائل را سوال كرد پس ميشه بفرمائيد كاربرد همه پرسي در چه موضوعاتي هست؟
تابناک یه ذره انصاف داشته باش و بیا تو جهت اکثریت مخاطب هات ببین تمام عنواینن خبری که در مورد حرفهای ذوحانیه مخاطب ها چی حواب دادن و بیشتر کدوم نظرات مورد تایید اکثریته .
حالا اینو یه مشت در نظر بگیر از خروار و تغمیمش بده به همه پرسی که روحانی ازش حرف زد .
بحث مربوط به انرژی هسته ای یک موضع استراتژیک و فنی است. در سالهای آینده و با بروز بحران آب این نیروگاههای هسته ای خواهند بود که به عنوان یک تکنولوژی اقتصادی برای پروسه آب شیرین کنی استفاده خواهند شد. اگر سیاسیون این مساله را به محل مناقشه تبدیل کنند شاید در آینده مشکلات آبی بسیار زیادی داشته باشیم. هر چند امکان استفاده از این تکنولوژی برای موارد غیر خدماتی هم وجود دارد. اما به نظر من طرح این سوال که آیا ما تکنولوژی هسته ای می خواهیم یا نه سوال اشتباهی است که سیاسیون ایجاد کرده اند. مثل این است که بگوییم چاقو می خواهیم یا نه. بدیهی است برخی پاسخ مثبت و برخی پاسخ منفی بدهند. اما مهم این است که تکنولوژی در خدمت بشر از همه نوع آن ممدوح و در غیر این صورت مذموم است. از بزرگان کشور، از کارشناسان سیاسی درخواست داریم تا وارد این فضای بحث نشوند و بگذارند این تکنولوژی هم در خدمت مردم بزرگ ایران باشد. همه پرسی، ابلاغ قانونی و سایر روشهای سیاسی اصل موضوع را مورد خدشه قرار می دهد. یک مقدار سیاسیون عزیز کنار بنشینند تا کارشناسان فنی دلایل نیاز به این تکنولوژی را تبیین کنند آنوقت این مباحث بی فایده جای خود را به روشنگری بیشتری خواهد داد و چه بسا روشهای بهتری را انتخاب کنیم.
با سلام.
فرض کنید یک خانواده به دست یک گروه تبهکار اسیر باشد و تنها راه نجات ان خانواده انجام شرطی باشد. مثلما پدر خانواده به انجام اون شرط رضایت می دهد مگر دریک خالت و اون اینکه شرط گفته شده مهمتر از جان عزیزان خانواده باشد. حال ما فرض بگیریم عاقبت این مذاکرات هسته ای به جنگ باشد که البته بعید نیست. اکنون سوال این هست که ایا مسئله ی هسته ای از جان و مال مردم مهمتر میباشد. به نظر بنده تنها راه رسیدن به جواب این سوال همه پرسی است چرا که امام حسین (ع) هم قبل از وقوع عاشورا اجازه داد تا شبانه افراد ی که مایل نیستند در جنگ شرکت کنند بروند