آقاي احمدي نژاد وقتي رئيس جمهور شد عزل و نصب هاي گسترده در تمامي دستگاههاي دولتي و در تمامي رده ها اتفاق افتاد به طوري كه در سازمان ما نه تنها همه معاونين و مديران عوض شدند بلكه بسياري از كارشناسان زبده و باتجربه كه سالها قراردادي بودند به بهانه هاي واهي و با وضعيت بسيار بدي اخراج و به جاي آنها فاميلها و دوستان مسئولين جديد كه بسيار از كارشناسان قبلي داراي كارايي كمتر بودند به كار گرفته شدند جالبه اونوقت از هيچ يك از نماينده ها و .... صدايي درنيامد ولي حالا با كوچكترين تغيير و تحول در دولت جديد بانگ وامصيبتا از همه جا و به خصوص مجلس بلند ميشه...!!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
یعنی شما مخالف حس قوم و خویش دوستی بعضیها هستی ؟!!
تابناک الکی چرا به این آقا هی میگی نخبه و جو می دی؟
من خودم دانشجوی ارشد مهندسی هوافضای دانشگاه شریف هستم. آخه این دانشمد نخبه یک سندی ارائه بده که چی کار کرده؟ اصلا تحصیلاتش چیه؟
نامه سازمان فضایی هم خیلی بد نیست. اونجور که شما جو می دی.
خدایی قبل از گذاشتن این پست یک مشورتی با اهل فن بکنید. سازمان فضایی هم خیلی از کارکنانش همون بچه دانشگاهی هایی هستن که می تونستن برن خارج. به خاطر وطن نرفتن.
حالا هم این سو مدیریت پیش اومده.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
کدوم نخبه؟!!!!!!!!!!!!
هرکی هر ادعایی کرد مگه باید قبول کرد
نامه سازمان فضایی خیلی هم محترمانه بوده
ناشناس
||
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
کدوم سوئ مدیریت یاسر جان
طرف اول برادری شو ثابت کنه بعد ادعای ارث و میراث
این بابا آب رو گل آلود دیده ماهی می خواد بگیره
فعالیتهای سازمان فضایی باید تداوم و گسترش یابد چون در دنیای امروز بستر توسعه و پیشرفت و اقتدار عمدتا در سه عرصه فضا، بیو تکنولوژی و IT است اگرچه همه اینها حاصل نمی شود مگر اینکه بطور جدی و مداوم با مدیران فاسد برخورد شود.
اين سازمان فضايي اصلن مشكوك است .
به مجض اينكه تاسيس شد يك نامه به دستگاههاي اجرايي زد و همه نقشه ها و تصاوير ماهواره اي رو ازشون جمع كرد . بعد از چندوقت يك نامه به نمام دستگاههاي اجرايي زد كه هركي تصوير ماهواره اي ميخواد بياد از ما بخره كسي ديگه هم حق نداره اينكار و بكنه !!! مداركش موجوده يعني يكسري اطلاعات مجاني جمع كرد بعد شروع به فروخت كرد
البته اگر ناسا تعطیل بشه شاید 200 سال دیگر به حد امروز ناسا برسیم
البته شاید.
اگر قیمت نفت بالا برود
اگر تحریم نباشیم
اگر بزرگان به این کار رضایت دهند
....
چه وضعیه واقعا خخخ