بیش از صد مقاله و گزارش در رسانه ها دیده و شنیده ام. با این وجود و در کمال تعجب ندیدم در هیچ مقاله ای به نقش دولت و حکومت و حتی روحانیون پرداخته باشد. این سه گروه حاکمه به نظر من بیشترین نقش را در تشویق یا بازداشتن جوانان در ازدواج برعهده دارند که متاسفانه به این مسولیت معترف نیستند و مسولیتی را نمی پذیرند.
""دختر هم می خواهد زمانی که ازدواج می کند حداقل زندگی مشترک آن هم سطح خانواده پدری خود و زندگی مجردی اش باشد حالا اگر یک پله هم بالاتر نبود دیگر پایین تر نباشد و این توقع بی جایی نیست.""
با این حرفت توقع نداشته باش پسرا تن به ازدواج بدن، دختروپسر باید ازدواج کنن تا زندگیشونو بسازن نه اینکه بسازن بعد ازدواج کنن. میشه بگید تا تامین این شرایط نیاز عاطفی و جنسیشونو چجوری برطرف کنند؟؟؟!!
"دختر هم می خواهد زمانی که ازدواج می کند حداقل زندگی مشترک آن هم سطح خانواده پدری خود و زندگی مجردی اش باشد حالا اگر یک پله هم بالاتر نبود دیگر پایین تر نباشد و این توقع بی جایی نیست"
واقعا من به این کارشناس نسبتا محترم شک کردم با این جمله اش، آیا پدر این دختر زمان ازدواجش این خانه و زندگی را داشتند؟ بعد از حداقل سی سال کار وتلاش به اینجا رسیده، چطور یه پسر جوان از نظر مالی بالاتر و یا حداقل هم سطح پدر دختر باشه؟
تابناك چرا اينجا يه نظر سنجي ترتيب نميدي تا دخترهايي كه تنها زندگي مي كنند بيان درباره دليل انتخاب اين نحوه زندگي و مشكلاتشون حرف بزنند ؟ شما فكر مي كنيد اينها از سر شكم سيري اين زندگي رو انتخاب كنند نه بابا خيلي هاشون مجبور بودن ...
چرا اصل مسئله را پاک میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی از دختر ها میخوان که ازدواج کنن، حتی با شرایط پسر ها هم از لحاظ مالی میتونن کنار بیان، ولی خواستگاری ندارن.
دلیلش هم اقتصاده که دست پسرها رو بسته ، یه پسر با اینکه میدونه دختری رو که دوس داره حاضره با بی پولیش کنار بیاد، ولی باز هم میترسه بره جلو، شغل مناسبی نیست ، گرانی ، بی مسکنی ، همش به خاطر اقتصاده بیماره این کشوره.
چرا میخواین تقصیر رو گردن جوونا بندازین ، کافیه برین یه تحقیقی کنین ببینین چرا زوج های جوان دارن از هم جدا میشن.
فرمودند که ٬٬دختر هم می خواهد زمانی که ازدواج می کند حداقل زندگی مشترک آن هم سطح خانواده پدری خود و زندگی مجردی اش باشد حالا اگر یک پله هم بالاتر نبود دیگر پایین تر نباشد و این توقع بی جایی نیست. در این رابطه بیشتر بخوانید٬٬. واقعا اگر این حرف را یک جامعه شناس ایرانی زده خدا رحم کنه به ما. یعنی چی توقع بی جایی نیست؟! یعنی کسی که مثلا پنج ساله که کار کرده باید یک سطحی از زندگی را برای دختر خانم تهیه کنه که پدر دختر با سی سال سابقه تهیه کرده؟! ایشون خودشون زمانی که داماد شدند وضعشون بهتر از پدر خودشون یا پدر خانمش بوده؟!
دختر هم می خواهد زمانی که ازدواج می کند حداقل زندگی مشترک آن هم سطح خانواده پدری خود و زندگی مجردی اش باشد حالا اگر یک پله هم بالاتر نبود دیگر پایین تر نباشد و این توقع بی جایی نیست.
این چه حرف غلطیه ، در واقع تمام مشکلات از همین حرفه که شما تاییدش کردید. زندگی خانوادهی پدری در طول بیست سی سال به این شکل رسیده خب معلومه یه جوان تازهکار با این توقع دچار مشکل میشه.