ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
خدا رحمتش كند. آلماني را با اينكه بسيار سخت است استادانه و بسيار صحيح صحبت ميكرد. كم پيدا ميشود يك خارجي بتواند در دانشگاه هاي آلمان بعنوان استاد مشغول به كار شود. هميشه ايشان خاطراتي دست اول داشت. روحش شاد.
asad
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
سلام روحشان شاد ایشان مظهر مسلمانی روشنفکر متین و پیراستگی بود خداوند اجر ایشان را افزون فرماید کاش همه ما در آراستگی ومسلمانی همچون ایشان بودیم ممنون
ممحد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
آدم محترمی بود، علارغم اینکه خودش از مبارزان علیه نظام پادشاهی بود ولی مثلا اگه اشتباه نکنم، هویدارو با عنوان "مرحوم هویدا" ذکر میکرد یا همینطور برای بقیه.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
خدا رحمت کند دکتر طباطبایی از یاران ونزدیکان امام بود و خاطرات بسیاری از دوران مبارزه و شکل گیری انقلاب در سینه داشت و همیشه مورد اعتماد حضرت امام بود روحش شاد.
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
کار خیلی خوبی کردید پوشش مناسب خبری دادید. کاش در حیات اینگونه افراد بیشتر به ایشان توجه شود. من به عنوان یک شهروند و از طریق رسانه ها و بر اساس علاقه به تاریخ انقلاب و شخصیت های آن ایشان را می شناختم و از نزدیک آشنایی نداشتم، امکا خیلی به ایشان ارادت داشتم، انسان شریف و نازنینی بود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
بسیار خوش صحبت و دوست داشتنی بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
ياد باد آن روزگاران ياد باد
خدا رحمتش كنه ياد آن سالها بخير
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
او شخصيت محبوبي داشت اما هيچ گاه از ظرفيت وجود ايشان استفاده نشد. يا حداقل ما بي خبريم. خداوند ايشان را رحمت كند و به بازماندگان صبر عنايت فرمايد.
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۶:۳۵ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
خدا كنه حقيقتي را با خودش نبرده باشد وهمه چيز را گفته باشد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
دسلدورف غرب آلمانه نه شرقش!
نظرات بیشتر