خون ترک و فارس و اذری و لر و کرد و بلوچ عرب و گیلک وخراسانی ومازنی و... بهم امیخت و سدی ساخت شکست نا پذیر و ایران باستان همچنان ایران باقی بماند . روح همه شان قرین رحمت.
بودن این مردان در سرزمینم به من امنیت و آرامش می ده...وقتی این خاطره ها رو می شنوم امنیت رو با همه وجودم حس می کنم و خدا رو شکر که این مردان هموطنم هستند...براشون برکت و رضایت آرزو می کنم.
در دوران خدمتم در ارتش با نظاميان روبرو شدم كه بالاي 130 ماه در جبهه ها بودند و اينك هيچ نشاني از ايشان در تبليغات دستگاه ها نيست! و هرگز تريبوني در اختيار ندارند!
ولي من و بسياري از اطرافيانم فريفته اين تبليغات يكسويه نميشويم و حقايق را براي فرزندانمان گفتهايم
پدر من هم ارتشی بود و تو این عملیات شرکت داشت، اون موقع من ۲ سال سنم بود، وقتی داشتم این متن رو می خوندم ضربان قلبم یهو رفت بالا، آخه اون چهار ماه بعد این عملیات شهید شد. کاش می شد یکی از این عزیزانی که تو این متن اومده واسم در مورد پدرم می گفتن. میدونم که حتما میشناختنش.
درود بر امیر آذر فر .افتخار می کنم که در زمان جنگ سرباز ایشان بودم . دیدبان در قله 2519 و قمطره بالا و کله قندی و تپه شهدا و منطقه ی حاج عمران و به تمام همرزمانم که انحا شهید شدن خدا رحمت کند. یادشان گرامی باد
گردان ما۲دوزبعدازاین عملیات منطفه تحویل گرفت و شدت انقدرزباد بود که بالنگ کانالهای رابط بادست حفرکردیم وتعدای خبرنگار که همراه فرماندهان آمده بودند با تعجب پرسیدند چطوری مکانیکی آمده گفتم خط مقدم بااین حجم آتش در نزدیک دشمن فرمانده محبوب گردان سرگرد نادریزاده گفت ابن سنگرها ستوان نیاکان با سربازهای مکانیکی خودش کنده درود برامیراذفرونددیزاده اسطوره های تکرارنشدنی