ضمن عرض خسته نباشید به شما بابت خدمات و تلاش های شما در امر مقدس اطلاع رسانی ، به استحضار می رساند اینجانب در مورخ 5.12.94یاقدام به خرید یک دستگاه خودرو111seسفیدراباشماره پذیرش6879875ازنمایندگی زارع شیرازنمودمپس از گذشت یک ماه و چند روز ، وقتی این روزها پیگیر علت تحویل نشدن خودرو و زمان تحویل آن از نمایندگی و یا سامانه ارتباط با مشتریان سایپا می شویم ، با پاسخ های نامشخصی روبرو می شویم ،لذا خواهشمند هست رسیدگی فرمایید پاسخ را در وبسایت وزین خود درج نمائیدبا امید توفیق بیش از پیش برای شما
سلام من خودرو تیبا دوگانه ثبتنام کردم الان حدود یکماه گذشته کلیه مدارک لازمو تحویل دادم اما خودرو هنوز نیامده نمایندگی میگه چون دوگانه است تاخیر داره علت چیست .خسارت ما چی میشه تحرویل فروریدن بوده .شماره درخواست 8330327باتشکر لطفا پیگیری کنید
بنده یه خودروی پراید دوگانه ثبت نام کردم تحویل اردیبهشت95 بوده اما خردادهم داره تموم میشه وهنوزهیچ خبری ازخودرو نیست نمایندگی هم میگه شرکت قطعات نداره یا انصراف بده یاتکسوز جایگزین کن خوب شما که قطعه نداریدچراثبت نام میکنیدالان ما بایدچیکارکنیم میترسم ماشین هم که اومد چه بلاهایی سرمون میادبابت خدمات پس از فروش (خدایا چه اشتباهی کردم )
سلام خسته نباشی من پراید 131دوگانه در تاریخ 1394/12/4ثبت نام کردم درتاریخ1395/2/7دعوتنامه آمد کارهایش انجام دادم اما هنوز خبری از فاکتور شدن ماشین نیس شماره ملی3381095153لطفا جوابی به ما بدهید به شرکت سایپا که رنگ میزنیم میگوین دوگانه سوز هست دیر فاکتور میشه یا میگوین دوگانه سوز نمی زنن حال تکلیف ما چیست؟؟
ا سلام
ضمن عرض خسته نباشید به شما بابت خدمات و تلاش های شما در امر مقدس اطلاع رسانی ، به استحضار می رساند اینجانب در مورخ 23 بهمن ماه 94 اقدام به خرید دو مرحله ای یک دستگاه ال90 با شماره پذیرش 6852767 از نمایندگی سایپا ( نمایندگی آزادفلاح نظراباد ) نمودم . بر اساس اعلام شرکت سایپا موعد تحویل خودرو اردیبهشت ماه 95 بود . اما بعد از تکمیل وجه دراردیبهشت ماه 95 و پس از گذشت یک ماه و چند روز ، وقتی این روزها پیگیر علت تحویل نشدن خودرو و زمان تحویل آن از نمایندگی و یا سامانه ارتباط با مشتریان سایپا می شویم ، با پاسخ های نامشخصی روبرو می شویم ، که در مشخص ترین آنها امروز به بنده اعلام شد که بعید است خودرو شما قبل از عیدفطر تحویل داده شود!
این نوع برخورد یکی از بزرگترین شرکت های خودرو سازی ایرانی- که همیشه در تبلیغات، خود را مظهر اطمینان معرفی می کند - با مشتریان خود یک دلیل مشخص دارد و آن انحصاری بودن بازار ، و ناچار بودن کاربران و مشتریان برای خرید از این شرکت هاست . سوال پیش آمده این است که شعار "سایپا مطمئن" دقیقا اشاره ی به چه نوع اطمینانی دارد؟ اطمینان از بدقولی این شرکت محترم در خدمت رسانی به مشتریان خود؟ تقاضا دارم، باتوجه به اهمیت موضوع بدقولی شرکت های خودروسازی که بعضا خسارات جبران ناپذیری را متوجه مشتریان خود می کنند ، موضوع مذکور را جهت رسیدگی به آن شرکت محترم منعکس و پاسخ را در وبسایت وزین خود درج نمائید. هیچ تعهدی بعد از گرفتن پول برای سازمان بوجود نمی اید.
سلام دوستان بنده یک دستگاه تیبا دوگانه سوز ثبت نام کردم قرار بود برج 3تحویلم بدهند و لی گفتند دیگر دوگانه نداریم می خواهی بیا بنزین اش کن زود می اید آ یا این حق است
با سلام
توجه توجه توجه
بنده نيز خودروپارس تندر بصورت نقد از اين شركت به اصطلاح محترم خريداري نمده ام وروزهاي اول به جهت جذب مشتري با چرب زباني واينكه قراداد 45 روزه مي باشد وحتي زود تر ازاين موعد تحويل خواهيم داد پول مارو گرفتند وزماني كه 45 روز گذشت مسئول فروش سايپا نمايندگي كرمانشاه به صورت خيلي گستاخانه وتمسخر آميز مي فرمايد چون رنگ خودرو شما خاص است طول كشيده حتما" ازين روزها مي آيد وبعد از گذشت يك ماه مجددا" پيگير شدم كه متاسفانه با گستاخي كامل عنوان مي دارند كه به ماه ربطي ندارد با شركت تماس بگير با شماره صداي مشتري نيز تماس گرفتم كه يك آقاي بيشعوري با لحن بسيار تند وطلب كارانه پاسخ داد هروقت آماده بشود با شما تماس مي گيرند .
در ضمن در برگ قرارداد ذكر نموده اند كه 30 در صد جريمه تأ خير : كه هيچ جريمه اي پرداخت نمي كنند من از افرادي كه خودرو را تحويل گرفته اند پيگير شده ام .
اين شركت دزد مي باشد از افرادي كه قصد خريد خودرو را از اين شركت دارند خواهشمندم در انتخاب خود تجديد نظري داشته باشند كه مثل بنده اين چنين سرگردان نشود . با تشكر از سايت تابناك