مدرک مهم نیست باید اموزش برای کار مثل فنی و حرفه ای جدی گرفته شود بودجه اندک فنی حرفه ای نشاندهنده ی رضایت دولتمردان و سیاستمداران از وضع موجود است به جای این امار ها ایا بهتر نیست از این افراد سوال کنید که چگونه به موفقیت برسند ایا بهتر نیست با این افراد تعامل کرد ایا کسی که درس خوانده و بچه همین سرزمین است لیاقت ندارد که از ایشان پرسیده شود که چکار باید کرد این جمعیت را اگر در یک شهر قرار دهید به دومین شهر بزرگ ایران تبدیل می شود ایا برای هر روستا و دهستانی نمایندگانی باید باشد ایا برای هر اقلیتی باید نمایندگانی باشند اما این دسته به هیچ عنوان نماینده نداشته باشند قضیه این افراد مثل پول در اقتصاد ایران شده که به هر بازاری رو می اورد بازار متلاطم می شود و به قول خودتان حباب ایجاد می کند ایا بهتر نیست که این افراد که سالها تحصیل کرده اند را جز ادم حساب کنید و فقط یک خبر الکی نزنید اگر این افراد مدیریت شوند ان هم از درون خودشان با یک تعامل مناسب با دولت و سیاستمداران چه اتفاق بدی خواهد افتاد از وضع کنونی بدتر خواهد شد بهتر است اگر وجدانی داریم به جوانان سرزمین خودمان اهمیت دهیم و مثل یک عده که در هزاران کیلومتر دور تر بسر می برند با ایشان برخورد نکنیم و چه زود دیر می شود چند ده سال دیگر این جمعیت پیر خواهد شد و هیچ چیزی عاید کشور نخواهد شد.
بابا اینقد بازار کار بازار کار نکنید، یه جوری میگن "تحصیلات دانشگاهی منطبق با بازار کار نیست" کسی ندونه فک میکنه چه بازار کاری داریم تو کشور.
بازار کار ایران اصولا نیازی به تحصیلات نداره استاد نگو منطبق نیست، چطور منطبق با بازار کار خارج هست (منظور تحصیل کرده هایی که میرن خارج واسشون هم کار ریخته اونجا)، مگه بازار کار اینجا چیه؟ فرش فروشی، پسته فروشی، مبل، میوه فورشی، واردات انواع وسایل از خودرو گرفته تا لوازم صوتی تصویری و غیره، اینا شد بازار کار ما
فکر نکن اون 4تا شرکتی که از صدقه سر نفت یا خودرو، یکم توش تحصیلات لازمه (که اونم همش وارداته) فکر نکن به اونا میگن بازار کار، 4تا تکنسین واسه اونا زیاده، برو نگاه کن تو ایران خودرو، مپنا که دیگه بزرگترینشه، ببین تحصیلات میخواد؟(همش واردات) بعد بیا حرف بزن
یعنی به نظر کارشناس شما من که فارغ التحصیل رشته مهندسی معماری با معدل 17 هستم باید برم در کنار کسی که حتی نمیتونه اسمشو بنویسه کارگری کنم؟؟؟؟؟
نه من ترجیح از اینجا برم توی کشوری که قدر منو بدونه.
به عنوان یک مهندس نرمافزار عرض میکنم که فرصت اشتغال در رشته نرمافزار در جامعه ما زیاد است؛ من در چند شرکت کار کردم که همگی شدیدا دنبال نیروی کار بودند و هستند ولی پیدا نمیکنند.
ایرادی که وجود دارد این است که این خیل فارغالتحصیلان متأسفانه عموما کمترین اطلاعات به درد بخوری را یاد نمیگیرند. هم دانشگاه مقصد است و اطلاعات چندان مفیدی نمیدهد، هم خود اکثر دانشجویان که از همان اول تنبلی میکنند و درسهای اولیه برنامهنویسی را که مهمترین هستند و تنها با همین میتوانند کار پیدا کنند، از اول میپیچانند و تا آخر هیچ یاد نمیگیرند.
در یک کلمه بگویم که بازار کار برای فارغالتحصیلان «کاربلد» کامپیوتر، کاملا پذیرا است.
اینکه مهارت ها با بازار کار مطابقت نداره تقصیر فارغ التحصیل نیست بلکه مسلما سیستم آموزشی کشور ایراد داره ... ضمنا فارغ التحصیلان دنبال مدیریت و پشت میز نشینی نیستند بلکه سطح دستمزد در کارهای فنی اینقدر پائینه که اصلا اشتغال در شغل تخصصی بصرفه نیست ... همچنین اگه یه سر به موسسات آموزشی تخصصی و فنی مراجعه کنین می بینین که این فراغ اتحصیلان بی چاره حتی مهارت های روز رو هم آموزش می بینن اما هیچ تاثیری در اشتغالشون نداره .. اصلا همه اینا رو بیخیال .. اصلا بهتره بپذیریم که بازار کار اینقدر خیلی سطح پائینه که اصلا کسی نیازی به تحصیلات نداره .. خدائیش چند در صد آموزش های دانشگاهیمون توی محیط کار استفاده می شن ؟ ..
من خودم رشته ام نرم افزاره،شیش ماهه دنبال دو نفر مهندس نرم افزار برا شرکت می گردیم،صدبار هم آگهی دادیم.
هرکی میاد یا حال کار نداره یا ذره ای سواد!
اگه یکم تخصص یاد این بچه ها میدادن بیکاری حداقل توی رشته ما اینقدر نبود.