ما مشکل فرهنگی در کل داریم، یعنی گردشگران ما وقتی که می شنود فلان جا زیباست، به هر دری می زنند و خودشان را می رسانند که گویی واجب دینی است و فردای قیامت از آنها سوال خواهد شد. ضمن آن که اهمیتی هم به بهداشت و طبیعت و محیط نمی دهند. همه اینها را باید کنار نرسیدن مسئولان شهری و میراث فرهنگی و گردشگری دانست که نتوانسته طرح های اشتغال زایی در این موارد اجرا کند، با سرمایه گذاری بخش خصوصی یا دولتی و فروش بلیط، غذا و تورهای مرتبط هم به کسانی شغل بدهد هم زیبایی را حفاظت شده در اختیار مردم قرار بدهد.
از همه مهمتر اينكه مسير رسيدن به اين چشمه ها از ساري به هيچ وجه مشخص نيست. فقط بايد قدم به قدم از ساكنينمحلي آدرس رو جستجو كنيم. نه تابلويي نه ... البته بهتره كه راهنمايي نگذاشتند وگرنه تا الان تخريب شده بود.
تموم شد دیگه کسی نیست به داد مملکت برسه هر کس فکر جیب خودشه
کم ابی
الودگی هوا و کلا محیط زیست
این همه درد و مرض جور واجور
این همه مرض های عصبی
فقط ببرن و خودشون هم فرار کنن مثل اقای خاوری و امثالهم
عامل این عدم آگاهی ، عدم هماهنگی واحد ژئوتوریسم سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور با سازمان میراث فرهنگی و کمبود یانبود باغ موزه های زمین شناسی در سطح کشور است . این عوامل باعث آگاهی عموم مردم نسبت به پدیده های زمین شناسی می باشد .
یک گزارش از غمپ آتشکده فسا که یک چشمه بزرگ و خیلی زیبا و باستانی بود ( زیر کوه خرمنکوه مسیر فسا استهبان) تهیه کنید ، بعد از چند سال عید امسال از اونجا عبور می کردم ، دیدم کف چشمه طوری لوله گذاشتند که حتی یک قطره آب خارج نشه ، و این چشمه چند هزار ساله برای سود جویی عده ایی کلا خشک کرده اند.
من جای دیریفت کشیدن ماشین رو این چشمه منحصر به فرد دیدم !! با ماشین میرن رو چشمه آتیشو کیابشونم همونجا به راه میندازن زباله هاشونم همونجا میزارن به شونم کلی خوش میگذره
کاش فقط راه میرفتن رو این سرمایه ملی
چند سال پیش از این چشمه دیدن کردم و برای حفاظت از اون پابرهنه وارد شدم ولی دیدم مردم با ماشین های شاسی بلند وارد حریم چشمه می شدن!!! از ماست که بر ماست