این همه مدت مردم ماست کارگاهی یا همون محلی خوردن و سالم موندن
اینا بهانس
مافیای لبنیات صنعتی بهش فشار اومده و مفهوم رقابتو نمیفهمه و میخواد فقط رقبای ضعیفو از گود بیرون کنه
من که نه ماست صنعتی میخورم و نه شیر صنعتی
حالم بهم میخوره
ماجرا هیچ وقت از ذهن ما پاک نمی شه ، مخصوصاً کامنت های ما که هی التماس می کردیم شرکت هایی که "تخلف" کرده بودند رو به مردم شناسایی کنید ، ولی شما هم ... بله !!! خیلی مردی بتاب تابناک
یکی از آشنایان در کارخانه شیر پاستوریزه شهر ز..... کار می کند خودم هم زمانی در آن کارخانه دو ماه کار آموز بودم متاسفانه خبر از افزودنی ها مانند شیر خشک به شیر و ماست می گوید، حتی روی خود بعضی از بسته بندی ماست هم مواد تشکیل دهنده نوشته اند "ماده جامد" یک مطلب دیگر اینکه یک راننده وانت می گفت که پاکت های خالی شیر خشک را قرارداد دارد که به ایشان میدهند.
به نظر اینجانب خود مردم بهترین تشخیص را دارند ماستی که از لبنیاتی می خریم در عرض دو تا سه روز ترش می شود ولی ماستی که پاستوریزه است بیش از یک هفته هم بماند تغییر نمی کند یعنی غیر از روغن پالم که افزوده اند یک نگهدارنده هم دارد. مردم خودشان می دانند از چه کسی و کجا خرید کنند چون اگر قرار بود مشکلی در لبنیات باشد آن موقع باید هر روز شاهد مریضی کلی آدم در شهرها بودیم که خوشبختانه چنین نیست. آگاهی مردم حتی در روستاها آنقدر بالا است که دیگر شیر نجوشیده استفاده نمی کنند. ما و اکثر فامیل چندین سال است که از شیر و ماست سنتی استفاده می کنیم و الحمدلله تا به حال کوچکترین مشکلی برایمان پیش نیامده فقط بعضی موارد استثنائا از شیر پاستوریزه استفاده کرده ایم که چند بار موجب دل درد بچه ها شده.
خوب وزارت بهداشت حق داره اگه مردم این لبنیات هایی که تقزیبا ازلبنیات هایی که در داخل کار خانه ها با این همه نظارت تهیه میشه رو استفاده کنند یکم شاید سالم تر بمانند . بعد جواب دکترهایی که بیکار میشن رو کی میده
اینا بهانس
مافیای لبنیات صنعتی بهش فشار اومده و مفهوم رقابتو نمیفهمه و میخواد فقط رقبای ضعیفو از گود بیرون کنه
من که نه ماست صنعتی میخورم و نه شیر صنعتی
حالم بهم میخوره