والیبال هم مانند بقیه رشته ها ، صرفا ورزش است. ربطی به روابط سیاسی کشورها ندارد. ما از آمریکا بردیم. همین.
ارتقا سطح بازی تیم والیبال ایران در چند سال اخیر بسیار مهم و مایه مباهات است. فکر نمی کنم بچه های ما از امکانات بقیه تیم های مطرح بهره مند باشند. با این حال الان جزو برترین تیمهای جهان هستیم و من از این جهت به تیمم افتخار می کنم و برایشان آرزوی موفقیت دارم.
به نظر من اگر کواچ در بازی اول مقابل لهستان باهوشتر بود راحتتر میتوانست بازی راببرد ولی متاسفانه به
1-به موقع تعویض نمیکرد
2-اون روحیه جنگندگی رو نداره و نمیتونه روحیه جنگندگی رو به بازیکنان منتقل کنه و واقعا ولاسکو جنگنده بود اگر تیمش 10تا هم عقب باشه روی تک تک امتیازها حساس بود
3-بازی ندادن به غفور واقعا به تیم ضربه میزنه
امیر عفور نسبت به محمودی دستهای کشیده تر و مسلط تر داره که میتونه بالا سر هر دفاعی راحت توپشو بخوابونه
با سلام
بچه های ما خوب جنگیدند ،خدا قوتی به آنان می گویم و انشاالله با پشتکار ودعای خیر رهبری معظم انقلاب و مردم عزیزمان در باقی مانده راه نیز موفق خواهند شد.